Unelmien lastenvaatteita

En ole kauhean merkkitietoinen, mitä tulee lapsen vaatteisiin, mutta apua, miten söpöjä ovat Kenzon lastenvaatteet! Törmäsin niihin eilen, kun klikkailin meilistä auki Booztin uutiskirjeen, missä kerrottiin, että Kenzo tulee uutena merkkinä nettikauppaan. Menin kuolailemaan ihania vaatteita, joita haluaisin itselleni, mutta sitten huomasin lastenvaateosaston ja aloin välittömästi haaveilla tiikerimekosta, raitarepusta ja silmähaalarista. Hintaahan näillä on, mutta saa sitä haaveilla. Ja sopivat aika hyvin myös lahjoiksi!

Harmaa HAALARI // SUKAT // LIPPIS // vaaleanpunainen COLLEGEPAITA // tiikerikuosinen PIPO // pinkki COLLEGEPAITA // JUOMAPULLO // LAPASET // sininen HAME // harmaa COLLEGEMEKKO

POSTAUS SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.