Viikon parhaat

Parhaat bileet

Osallistuimme Erikan kanssa torstaina Maybelline Masterclass -iltajuhliin Kämp Hotellissa. Juhlassa esiteltiin Maybellinen uutuustuotteita ja pääsimme seuraamaan newyorkilaistunutta hollantilaista,  julkkismeikkaaja Dominique Samuelin meikkaamista ja kuulemaan vinkkejä. Kollegani Milja oli haastatellut Dominiqueta jo päivällä Tyyli.comiin, joten en ajatellut pääseväni hänen juttusilleen illalla. Joimme drinkkejä Erikan kanssa kaikessa rauhassa, kun Dominique tulee juttelemaan meille! Hän halusi tietää olemmeko kaksosia, mitä teemme työksemme ja millaista on suomalainen kauneus- ja muotiskene.

Olimme juuri kehuneet häntä kahdestaan ja miettineet, että hän vaikuttaa tosi mukavalta ja jalat maassa -tyypiltä. Kerroimme ajatuksistamme hänelle ja hän puheli, että mukavat pääsevät pitkälle. Hän uskoo, että harvat ovat pahuuttaan ilkeitä, vaan aika usein epäystävällisyyden taustalla on vain epävarmuutta. Kuuntelin herkeämättä, kun hän aiemmin kertoi lavalla saavuttamastaan menestyksestä. Hän sanoi, että menestyäkseen on vain hyvä välillä kompuroida. Jos kaiken saavuttaa liian helposti, keskittyminen saattaa helpommin herpaantua. Nämä sanat iskostuivat aika vahvasti mieleen juuri nyt, kun olen itsekin kompuroinut ammatillisesti. Menestyvien ihmisten viisaat sanat ovat kultaa. Mahtava kohtaaminen, jota en unohda koskaan.

Juhlissa muuten esiintyi Isac Elliot ja olimme Erikan kanssa ihan liekeissä, kun Isac kommentoi myöhemmin sydämellä Instastoryjamme, joihin tägäsimme hänet. IIIIK!!

Paras dokumentti

Prinsessa Diana on tehnyt minuun kuten aika moneen muuhunkin tämän pallon tallaajista valtavan vaikutuksen. Muistan edelleen kirkkaasti sen hetken, kun mummini tuli kertomaan minulle syyskuisena aamuna, että Diana oli edellisenä iltana kuollut auto-onnettomuudessa. Edelleen mietin, kuinka paljon maailma hänessä menetti. Katsoin aiemmin tällä viikolla Areenasta puhutun dokumentin Äitimme prinsessa Diana, jonka jälkeen oli aika vaikeaa lopettaa kyynelehtimistä. Kuinka kauniisti hänen poikansa hänestä puhuivatkaan, vaikka menettivät hänet niin nuorina. Kuvassa on Iltalehden Diana-erikoislehti, joka sekin kannattaa lukea. Kiinnostavimpia olivat ehkä parin toimittajamme omakohtaiset kertomukset Dianan häistä, elämästä, vaikutuksesta ihmisiin ja hautajaisista.

Paras levy

Tiedättekin ehkä, että kuuntelen tosi vähän musiikkia. Muistatte ehkä senkin, että fanitan kuitenkin Ville Gallea – koska olen intohimoinen Vain elämää -seuraaja. Supersymppis Ville teki minuun ison vaikutuksen sarjassa ja olen sen jälkeen seurannut hänen juttujaan somessa ja muualla. Niinpä otin heti automatkoilla kuunteluun JVG:n uuden albumin, kun sen ilmestymisestä kuulin. Superhyvä! Harvemmin tosiaan jaksan musiikkia kuunnella ja usein innostun vain yksittäisistä biiseista, en kokonaisista levyistä, mutta tätä olen nyt kuunnellut ympäri monet kerrat. Erityisesti iskee Älä jätä roikkuu ja Vesalan feattaama Hombre. Olen maailman huonoin musa-arvostelija, enkä osaa sanoa muuta kuin että huikea! Kuunnelkaa itse, jos musiikkityyli yhtään nappaa.

Parhaat kirppislöydöt

Ehdin enää harvemmin kirppiksille, mutta Harjavallassa käydessämme ennätin kauppareissulla käväistä Wäiskin kirpparilla Porissa. Teen aika kivoja löytöjä usein juuri tuolta kirppikseltä ja taas lähdin muutamaa kipposta ja kupposta rikkaampana Porista. Olen etsinyt erästä esinettä, joka ei varmaan ole kauhean monella maailman ihmisellä kauppalistalla, mutta minulla oli: haluan piilottaa kaukosäädinrumilukset sohvapöydältä johonkin ja olenkin etsinyt siihen tarkoitukseen kaunista peltirasiaa. Nyt nappasi, kun löysin tuon kuvissa näkyvän kullan ja hopeankirjavan rasian. Samalta kirppisreissulta on myös tuo messinkinen pieni tarjotin.

Paras uutuustuote

L’Oréal Paris Elvital Extraordinary Oil Low Shampoo (saatu työn kautta) on hiustuoteuutuus, johon en ehkä olisi tajunnut kiinnittää huomita, ellei sisko olisi sitä niin kovasti hehkuttanut. Olin jopa vielä postauksen luettuani tosi epävarma siitä, sopisiko vähemmän pesevä sampoo muka minulle, jonka hiukset rasvoittuvat alta aikayksikön. En myöskään ihan käsittänyt, miksi sampoon pitäisi pestä vähemmän. Itse toivon, että sampoo pesee hiuspohjan aivan nitisevän puhtaaksi. Puhuimme tästä kuitenkin vielä Maybellinen tilaisuudessa L´Orealin PR-ihmisten kanssa ja vakuutuin, että tätä uutuutta kannattaa testata. Ja kuten arvata saattaa, tykästyin.

Sampoo on siis voidemainen ja sulfaatiton eli se ei vaahtoa ollenkaan – tykkään normaalisti, että sampoo vaahtoaa mahdollisimman paljon ja helposti. Tämä on kuitenkin vaahtoamattomuudessaan hyvin hellävarainen ja hiusta ravitseva ja sopii juuri vaurioituneelle tukalle. Testailimme tätä viikonloppuna Erikan kanssa saunavuorollamme ja sisko opetti, miten uutuutta käytetään. Monta painallusta (jopa 15!) ainetta käteen, huolellinen levitys, rentouttava päähieronta ja noin viiden minsan vaikutusaika. Ja tämän kanssa ei käytetä ollenkaan hoitoainetta – tuntuipa omituiselta, koska helposti takkuuntuvaan tukkaani tarvitaan yleensä kunnon plöräys hoitsikkaa. Seuraavana päivänä analysoin tukkaani: todella hyväkuntoisen tuntuinen, kevyt mutta ei ollenkaan sähköinen ja kuinka ollakaan, puhdas! Vähän kuin olisi juuri tullut kampaajalta.

Mietimme siskon kanssa, että tämä on loistava paitsi huonokuntoiselle tukalle, myös esimerkiksi paljon treenaavalle. Jos hiukset on pakko pestä joka päivä, on hyvä käyttää välillä vähemmän hiusta kuluttavaa pesua. Lisäksi tämä on kätevä esimerkiksi salilla, kun ei tarvita muita purkkeja tukanpesuun. Tätä kannattaa ilman muuta kokeilla, sillä vaikket tykkäisikään niin tämä ei rokota lompakkoa juurikaan, iso pullo taitaa maksaa kuutisen euroa.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.