Turvatamineet, voimavaatteet

Olen yrittänyt viime aikoina haalia vaatekaappiini vaatteita ja asusteita, joilla arkipukeutumisesta saisi vähän enemmän loistokasta ja joissa todella olisi hyvä fiilis. Yksi Zaran kukkamekkoni (täytyy esitellä sekin) on sellainen, että se päällä kuulen päivittäin ainakin yhden kehun! Siitä on tullut todellinen voimavaatteeni, jonka puen aina silloin, kun tiedossa on jokin tärkeä meno tai tapaaminen.

Huomasin muutenkin viihtyväni taas syksyn tullen mekoissa, mustissa sukkiksissa ja nilkkureissa, joten klikkailin Asokselta itselleni tuon YAS:n viininpunainen röyhelöpilkkumekon. Love it! Hankin vielä jonkin kivan mekon, niin ei tarvitse syksyllä paljon muissa tamineissa kulkeakaan.

Myös simppelit mutta näyttävät korvikset kuuluvat turva-asusteisiini. Niillä saa heti jotain jujua tylsäänkin tyyliin, mutta toisaalta ne voi yksinkertaisuudessaan yhdistää räväkkäänkin asuun.

Korvikset vasemmalta oikealle: Mango, Ideakoru ja Gina Tricot.

Okei, tässä kuvassa näyttää siltä, että imetys on aiheuttanut vakavaa damagea povelleni, mutta oikeasti tuo mekko näyttää hyvältä 😀

Mekko YAS – Asos

Kengät Topshop

 

2 Comment

  1. Saanko kysyä, mistä tuo penkki/rahi on peräisin?

    1. Se on Futonnetin daybed <3

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.