Käy täällä! Kurpitsakauppa on Vantaan symppiksin paikka

Instagram Storyani seuraavat huomasivatkin, että kävimme eilen shoppailemassa kurpitsoja! Paikka on itse asiassa aika lähellä kotiamme, mutten olisi todennäköisesti tiennyt siitä mitään, ellen seuraisi SBM-kollegaani Johanna Turpeista Instagramissa. Silmäni nauliutuivat nimittäin välittömästi hänen ihanaan kurpitsa-aiheiseen kuvaansa Instassa ja menin tietysti heti vakoilemaan lisätietoa hänen blogistaan, että mistä on oikein kyse.

Valokuvajumalat eivät olleet minun kohdallani oikein suotuisia Kurpitsakauppaan matkatessamme, alkoi nimittäin tietysti sataa ja kamerastani loppui kaiken kukkuraksi akku. Paikka olisi ollut rapistuneine latoineen ja kaikkine lyhtyineen ja muine tilpehööreineen aivan todella kuvauksellinen, mutta ehdin napata vain muutaman kuvat itse pellolta. Missä taapero oli aivan ihmeissään isojen kurpitsojen ympäröimänä. Ito omena, hän huusi.

Kurpitsoita Vantaalla kasvattaa siis Katariina Kääpä, joka käyskentelee pellolla hauska halloween-peruukki päässään myymälän aukioloaikana. Paikka on aika ainutlaatuinen, sillä siellä kasvatetaan nimenomaan isoja amerikkalaisia, ”halloween-kurpitsoja” ja niitä myydään suoraan kuluttajille. Tilalla oli käynyt kuulemma viime viikonlopun aikana peräti 700 ihmistä, joten kyllähän tuolla kauppa käy, sillä tuskin moni tyhjin käsin pellolta lähtee. En itsekään ole mitään suuri halloweenin juhlija enkä oikeastaan kurpitsalla herkuttelijakaan, mutta heti kun sain muhkean kurpitsan käteeni, päätin että kaiverran siitä lyhdyn terassillemme ja teen sisällöstä kurpitsarisottoa!

Kurpitsatilan ladon ylisillä voi muuten myös istahtaa alas ja juoda teetä tai syödä kurpitsasoppaa. Suosittelen ihan todella isosti tätä paikkaa. Nyt viikonloppuna siellä vietetään koko perheen sadonkorjuutapahtumaa. Katso lisätietoa ja aukioloajat Kurpitsakaupan sivuilta.

 

    

1 Comment

  1. My ja mini says: Vastaa

    Kiitos vinkistä, käytiin tänään. Mini ihastui paikkaan kovasti.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.