Viikon parhaat

Paras elämys

Okei tämä on ehkä maailman paras elämys. Olimme torstaina Mac Cosmeticsin kutsumina Cirque du Soleil Varekai-show’ssa. Tuskin olisin koskaan tullut menneeksi itsekseni show’hun enkä tiennyt siitä juuri mitään ennen torstaita. Onneksi sain kutsun, sillä nyt olen taatusti (mieluiten eturivissä) aina, kun sirkus saapuu Suomeen. Haaveena olisi päästää seuraamaan näytöstä vaikka Vegasiin! Olin ihan myyty ja katsomossa suu auki istuessani mietin, että tämä on saletisti upeinta, mitä olen koskaan nähnyt. Uskomatonta, millaisiin temppuihin ihmisruumis kykenee. Show oli kaikessa kauneudessaan välillä jopa liikuttava ja toisaalta välillä sai nauraakin vedet silmissä. Käykää ihmeessä katsomassa Varekai, jos joskus satutte sen tielle!

Paras tv-sarja

Salainen paheeni: Gladiaattorit! Olin oikeasti revetä liitoksistani, kun kuulin ysärin lempparisarjani tekevän paluun. Onneksi Jaakko jakaa tämän innostuksen kanssani. Pyysin häntä kerran kirjoittamaan tähän Ilonan juttuuni perusteet, miksi Gladujen pitäisi palata ja aika pian sitten uutisoitiinkin, että sarja tekee comebackin. Siinä vain on kaikki, mitä lauantai-iltaani kaipaan, kuten uhoavia ja pullistelevia julkkiksia pienissä vaatteissaan 😀 Pakotin kerran Erikan katsomaan tätä kanssani ja hänkin alkoi nauttia kisan jännityksestä sitten, kun oli päässyt yli gladiaattorien häntä häiritsevästä puvustuksesta. Äitini innostui tästä myös ja poukkoili kiljahdellen sohvalta ylös jännimmissä kohdissa. Mahtavaa viihdettä!

Paras kirppislöytö

Tein tällä viikolla kivoja merkkivaatelöytöjä kirppikseltä kuten Mini Rodinin yksisarvissortsit ja Gugguun mekon. Minulla oli myös kerrankin onnea Facebook-kirppiksellä, kun satuin törmäämään söpöön Gugguun tupsupipoon, juuri kun olin selannut merkin nettikaupasta samoja pipoja (joista ei tietysti taaskaan ollut oikein mitään kokoja jäljellä).

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.