Blogibailut

Perjantaina juhlittiin vuoden parhaita blogeja (tai ehkä ennemminkin somekanavia) ja olimme siskon kanssa paikalla. Pippalot jäivät ehkä vähän vaisuiksi ja olin jo 23 jälkeen kotona, mutta saan syyttää itseäni, väsymystä ja överiksi mennyttä työntekoa.

Iloitsin tietysti Suomen Blogimedian blogien huimasta menestyksestä, mutta vuoden parhaaksi kauneusblogiksi ehdolla olleen siskon kohdalla jouduin hiukan pettymään. Onneksi sisko sai kuitenkin viime vuonna ansaitsemaansa tunnustusta eikä hän todellakaan hävinnyt huonolle. Henry Harjusola jos kuka todellakin ansaitsi pystinsä! Huikea tyyppi ja tietysti äärimmäisen lahjakas alallaan.

Saimme Erikan kanssa ihan koko illan kuulla sävy sävyyn -pukeutumisestamme ja sisko koki palavaa tarvetta kertoa kaikille sadalla (siltä se ainakin tuntui), että pukeuduimme samalla tavalla vahingossa. Ja se olikin totta. Vein ennen juhlia oman Mangosta tilaamani mekon Erikan luokse ja ripustin sen henkarilla roikkumaan siskon puvun viereen. Erika kysyi, että kai tiesin, että hänen asunsa on tosi samanlainen. No, en tiennyt, mutta ainakin pukeutumisemme sai huomiota.

Ruosteenpunaiseen pukuuni sopi aika täydellisesti torstaina testaamani Vita Liberatan suihkurusketus. Ei ole Vitskua voittanutta, mitä itseruskettaviin tulee ja myös tuo suihkurusketus on ihan vertaansa vailla. Salamattomasta IG-kuvastani ihon kaunis sävy näkyy paremmin kuin näistä blogikuvista, sillä mikään överirusketus ei kuitenkaan ollut kyseessä. Minulla on tapana ottaa suihkurusketus aina ennen tärkeitä juhlia ja kaunis päivetys tekeekin juhlatyylistä vielä astetta glamourimman.

KUVA: REETTA EKSTRÖM

 

Vesileimalliset kuvat  A-lehdet Oy, Paula Virta ja Kirsi Tuura

1 Comment

  1. Upea look sinulla!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.