Otin ja lähdin

Taas IG-seuraajat tietävätkin jo, mutta olen siis parhaillaan Mallorcalla, ihan vain keskenäni. Tämä on ensimmäinen kerta kun matkustan täysin yksin ja olen ottanut kaiken ilon irti vapaudesta! Päätin jo vuosia sitten, että jos joskus kirjoitan kirjaa, kirjoitan sitä ainakin hetken ulkomailla. Tsekkailin edullisia lentoja Norwegianilta ja sellaiset sattuivat suuntautumaan tänne Mallorcalle. Täällä nyt siis ollaan vielä tämä päivä ja huomenna lennähdän jo takaisin, kun kirja alkaa olla minun osaltani paketissa!

Olen kierrellyt paikkoja päivisin ja kirjoittanut illat. Tänään lähdin seikkailemaan paikallisbussilla Porto Criston suuntaan ja kävin kurkkaamassa kuuluisat Drachin tippukiviluolat. En ollut suunnitellut mitään ennen tänne tuloani ja luolistakin luin vasta täällä ollessani. En osannut ollenkaan edes aavistaa, mitä minua luolissa odotti. Kävelin vain suu auki ylös katsellen ja kylmät väreet selkäpiissä kulkien. Luonto on sitten ihmeellinen. Tuota luolastojen ihmeellisyyttä ei mitenkään saa kameralla ikuistettua, mutta yritin silti.

    

1 Comment

  1. Wow! Aivan mahtavaa! Ehkä minäkin joskus uskallan 🙂 tähän mennessä olen vasta uhkaillut asialla joskus, jos lapsiarki käy tukalaksi (miehelle siis, en lapselle), tai siis leikitellyt akatuksella, haha! Lykkyä kirjoittamiseen 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.