Mustan perjantain bongauksia

Tänään on tietysti päivä, jolloin kannattaa tehdä tarpeellisia hankintoja: melkein joka puljussa kun on Black Friday -alet. Itse olen tänään kyttäillyt Babyshopin ihania merkkituotteita ja Lekmeriltä tein yhden pienen sisustusostoksen. Babyshopilla on juuri sellaisia  ihania luksusmerkkejä, joilta ei oikein raaskisi ostaa mitään normihinnoilla, mutta alejen aikaan tekee mieli ostaa edes jotain pientä. Tykkään tosi paljon esimerkiksi Kenzon ja Stella McCartneyn lastenjutuista, puhumattakaan Minna Parikan kengistä…

Keräilin alle kivoja alebongauksia ja infoja, missä kaikkialla on hyviä tarjouksia! Lekmerin kollaasiin tuli taas lämpöpusseja, jotka ovat alennuksessa, koska sieltä tilaamani Elodien lämpöpussi on ollut yksi parhaimmista vauva-ajan ostoksistani. Se on meillä käytössä edelleen: lapsen voi sujauttaa vaunuihinsa siinä ilman paksua haalaria, jos tarkoitus ei ole muuten ulkoilla, vaan vain kulkea yhdestä sisätilasta toiseen.

Kenzon T-PAITA //Stella McCartneyn kirjava TAKKI // Adidaksen Superstar-TENNARIT  //  Bang Bang Copenhagenin JOUTSENPAITA // Timberlandin KENGÄT // Stella McCartneyn JOUTSENLAUKKU // Papun LEGGINGSIT //Jellycatin JOUTSENPEHMO // Minna Parikan PUPUKENGÄT

Fårön musta LÄMPÖPUSSI // Elodie Detailsin JOUTSENPEHMO // Joxin FLAMINGOLAMPPU // Elodie Detailsin luumunvärinen LÄMPÖPUSSI // Kulingin REPPU // Joxin NUOLIVALO // Bjällra of Swedenin LÄMPÖPUSSI 

 

Alennuksia alennuksista: OFFERILLAN tarjouksista saa vielä hyvät lisäalet, esim. hieronnoista, vesipuistosta, sisäleikkipuistosta, ravintoloista jne.

Matkustaminen: APOLLOMATKOILLA on talven lomia jopa 50 prosentin alella, mutta alet menevät umpeen tänään jo klo 18!

Vaatteet: BOOZTILLA on myös ihania lastenvaatemerkkejä alessa. Täällä tietysti myös naisten ja miesten kamoja.

Lastentarvikkeet: PINK OR BLUELLA on laaja alevalikoima lastenkamaa ja -vaatteita.

AARREKIDILLÄ on tänään ilmaiset postit koodilla BLACKPOSTI.

Ja hei ihanana extrana: jos päivän ostoshullutus ahdistaa, WEECOS kehottaa shoppailemaan harkitusti ja lahjoittaa tänään tuottonsa Suomen Luonnonsuojeluliitolle.

POSTAUS SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.