Tabletti kauneutta (+ arvonta!)

 

Kaupallinen yhteistyö: Bioteekki

Elämäni on ollut viimeisen vuoden ajan niin hektistä, että olen itse hädin tuskin pysynyt siinä itsekään mukana. Kun tuhat deadlinea ja yksi tahtoikäinen puskevat päälle samaan aikaan, on siitä leikki kaukana. En ole yksinkertaisesti ehtinyt ja jaksanut hoitaa itseäni lähellekään niin hyvin kuin olisi pitänyt ja olisin halunnut. Vitamiineista usein sanotaan virallisesti, ettei niitä juuri tarvita lisäravinteen muodossa, jos syö monipuolisesti ja on kaikin puolin terve. Mutta kuinka moni tässä ajassa, jossa ihmiset vaativat itseltään ja toisiltaan niin paljon, ehtii syödä joka päivä täydellisen ravitsevasti ja kehomme jokaisen tarpeen tyydyttävästi?


Biotiini eli B7-vitamiini tai H-vitamiini on sellainen vitamiini, jonka otan nykyisin visusti purkista. Kyseistä vitamiinia saa ruoasta parhaiten hiivasta, soijajauhosta, viljatuotteista, maksasta, munuaisesta ja munan keltuaisesta. Lihaa en syö ja koen biotiinin muutenkin niin tärkeäksi, että otan sen mieluummin purkista kuin toivon parasta, että saisin sitä riittävästi ruoasta. Se on nimittäin paitsi kauneusvitamiiniksikin kutsuttu, myös limakalvojen terveyttä edistävä vitamiini. Ennen kaikkea ajattelen limakalvojani, sillä olen pian 15 vuotta kärsinyt vulvodyniasta. Limakalvojen terveys on siis ollut pitkään prioriteeteissäni korkealla.

Eikä biotiinin kauneusvaikutuksistakaan tietenkään haittaa ole! Biotiinin voima näkyy minusta aivan ensinnä kynsissä. Tai niistä vaikutukset on ainakin helppo huomata. Minulla on aina ollut hyvin hauraat ja liuskoittuvat kynnet ja olen pureskellut vähäisenkin kynnenkasvun aina pois, koska kynsistäni ei joka tapauksessa olisi mihinkään. Nyt, reilun kuukauden säännöllisen, markkinoiden vahvimman biotiinivalmisteen (Bioteekin Super Biotiini) syömisen jälkeen, kynteni ovat selvästi vahvemmat kuin ennen. Ja koska kynteni kasvavat nyt luonnostaan näteiksi, niille tekee mieli laittaa jotain ihanaa kynsilakkaa eikä järsiä pois.

Biotiinin on tutkittu ja koettu edistävän myös hiusten ja ihon hyvinvointia. On mielenkiintoista nähdä, millaisia vaikutuksia vitamiinilla on ollut omaan kuontalooni ja hormoniakneen taipuvaiseen ihooni parin kuukauden kuluttua! Biotiinin tehoa omassa kehossa on helppoa ja turvallista testata. Super Biotiinin kuluttajahinta on 11-13 euroa ja yhdestä purkista riittää tabletteja kolmeksi kuukaudeksi. Kokeileminen ei siis rokota juuri lompakkoa. Kannattaa tosiaan jaksaa napsia yksi pilleri päivässä ainakin sen kolme kuukautta, sillä biotiinilisää suositellaan syötäväksi hiukan pidempi ajanjakso vaikutusten huomaamiseksi. Purkin kyljessä ilmoitettua mikrogrammamäärää (5500 µg: 11000 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta) ei kannata pelästyä, sillä vitamiini on vesiliukoinen eikä haitallisia vaikutuksia ole kyetty osoittamaan suurissakaan annoksissa.

Oman Bioteekin Super Biotiini -purkkisi löydät luontaistuoteliikkeistä ja tavaratalojen luontaistuoteosastoilta.

 ♥ ARVONTA ♥

Bioteekki lupasi arvottavakseni Super Biotiini -tuotepakkauksen. Osallistu siis arvontaan kommentoimalla tätä postausta. Arvontaan ehtii osallistua vielä viikon 50 loppuun saakka (huom. osallistumisaikaa pidennetty). Voittaja saa siis minulta maanantaina 18. joulukuuta sähkököpostia. Onnea arvontaan!

 

51 Comment

 1. Mukana!

 2. Itsekään en taida kyseistä vitamiinia paljoa saada, joten tableteille olisi kyllä tarvetta! Enkä valita ollenkaan kauneusvaikutuksistakaan 🙂

 3. Ois kyllä mukava kokeilla tämänkin vitamiinin tehoa😁.

 4. Mukana 😍

 5. Mukana☺️

 6. Mukana…

 7. Mukana 👍

 8. Olen huomannut, että biotiini tosiaan vaikuttaa kynsien ja hiusten hyvinvointiin. Täytyy ostaa, ellei arpaonni suosi:-D

 9. Mukana 🙂

 10. Mielestäni tuo on väärin sanottu: ”markkinoiden vahvin biotiinivalmiste”, sillä Life myy biotiinivalmistetta jossa vahvuus on 10000 mikrog. Mutta biotiini on joka tapauksessa joka naisen vitamiini! Nimenomaan tuo kauneusvitamiini! 🙂

 11. 👏

 12. Tälle todella olisi tarvetta ✋ Hyvä postaus 👍

 13. Mukana!

 14. Mukana!

 15. Tulisi tarpeeseen 😍

 16. Mukana!

 17. Nannabellevue says: Vastaa

  Mukana!

 18. Inka Parviainen says: Vastaa

  Tällaista kiitos!

 19. Oi, olisipa apu minun sulkasatooni tässä! Ehdottomasti mukana siis. 🙂

 20. Näitä olisi ihana päästä kokeilemaan!

 21. Mukana 🙂

 22. Mukana!

 23. En ole vielä uskaltanut kokeilla biotiinia, mutta ehkä tämän postauksen myötä minäkin uskaltaudun kokeilemaan. Arpaonni suosikoon minua !

 24. Reetta Tattari says: Vastaa

  Mukana 😀

 25. Mukana!

 26. Hyvä postaus!

 27. sikkuralla says: Vastaa

  Mukana 🙂

 28. Mukana!

 29. Biotiinia voisin kokeillakin ihooni , josko yhdessä sinkin kanssa saisin pidettyä ihon paremmassa kunnossa. Teini-iästä asti ihon kunnon kanssa taistelua, joten kaikki keinot käyttöön. Ja jos saisin miehenikin kokeilemaan, sillä hänen hiusten kunto on heikentynyt paikoittain ja häntä häiritsee kun kuvissa esim. näyttää että hänellä olisi kaljuja kohtia, vaikka hius on vain todella vaalea ja hauras.

 30. Tarpeeseen tulisi 🙂

 31. Oi, kyllä kiitos! Synnytyksen ja imetyksen (ja ties minkä) aiheuttamien hormoonimuutosten myötä saan vain vilkutella lattiakaivoon ennen niin paksulle tukalleni 😀 josko biotiinistä olisi siihen apua, edes haittojen minimoinnin osalta !

 32. Bioteekin bioteenia en ole vielä testannut, olisi kiva päästä testaamaan sen vaikutukset

 33. Mukana! 😊

 34. Kyllä, kehoni tarvitsee parempaa huolenpitoa, sillä vauvavuosi on sitä kuluttanut. Pitää kaivaa se vanha hehku takaisin, vaikka sitten lisäavun (lisäravinteiden) kanssa. 🙂 Eli vahvasti mukana arvonnassa.

 35. Sannamarianna says: Vastaa

  Näille olis tarvetta!

 36. Mukana ollaan!

 37. Mukana!

 38. Mari Eronen says: Vastaa

  Mukana! Itselläni on hennot hiukset ja mitä enemmän tulee ikää, sitä hennommiksi käyvät. Kokeilemisen arvoinen ja paljon kehuttu tuote 🙂

 39. Oi, tämä tulisi tarpeeseen! Ei ole tässä raskausaikana tullut oikein pidettyä itsestä huolta, ja parannusta tuskin on vauvavuotenakaan luvassa 😄

 40. Reija Soudunsaari says: Vastaa

  Viimeisillään raskaana ja tukka ohentunut jonkun verran, jos tästä olisi apuja synnytyksen jälkeen 😊 ❤️

 41. Ann-Mari says: Vastaa

  Biotiini kuulemma auttaa myös eräiden sairauksien oireiden lievittämisessä. Haluaisin kokeilla onko siinä perää.

 42. Mukana

 43. Mukana arvonnassa.

 44. Mukana ilman muuta! 👍

 45. Mukaan arvontaan.

 46. Tulisi tarpeeseen, mukana! 🙂

 47. Heli Heinonen says: Vastaa

  Kyllä olisi tarvetta!
  Mukana arvonnassa.

 48. Kynnet varsinkin heikot täällä, jotain biotiini pillereitä testastin mutta en huomannut kovinkaan eroa. Tarvittaisiko siis tätä super tehoa? 🤔

 49. Mira Mård says: Vastaa

  Mukana arvonnassa! Biotiinin hankinta on suunnitteilla, tämä vaikuttais varsin hyvältä tuotteelta

 50. Mukana! Odotan vielä, mitä imetys tekee hiuksilleni. Ohenevatko pahasti vai pysyvätkö lähes entisessä kunnossa. 🙂

 51. Mukana! Hiukseni ovat ohentuneet viimeisten parin vuoden aikana luultavasti stressin ja sairastelun myötä joten mielelläni tätä testaisin! 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.