Alehaukkana lastenvaateosastoilla

Olen tunnetusti melkoinen alehaukka ja näistäkin välipäiväaleista olen haalinut tarpeellista taminetta. Ihan päättömänä en ostele vaan klassisia vaatteita, jotka kestävät aikaa. Laadukkaat materiaali kuten kasmir ovat hinnakkaita, joten niitä on hyvä pälyillä juuri alesta. Lapselle sen sijaan kannattaa katsella jo vaikka ensi talven vaatetta ja kenkiä. Alennusmyynneillä ei myöskään kannata haksahtaa mihinkään kymmenen prosentin alennuksiin vaan kelpuuttaa vain kunnon puoleen hintaan tai enemmän -alet!

Keräilin nettikaupoista ihanimpia silmiin sattuneita alejuttuja:

Molon POMPULAPAITA Booztista // The Brandin TOPPAHAALARI Babyshopista // BAMBIASU Lindexistä // Mini Rodinin PIPO Babyshopista // Eläinkuvioinen VELUURIPUSERO Lindexistä // Pompulakoristellut KENGÄT Lindexistä // Mini Rodinin HAALARI Babyshopista

POSTAUS SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.