Tässä se nyt on – esikoiskirjani

Sain eilen käsiini oman kirjani ja aika hienoltahan se tuntui. Ihan oikea kirja: mustetta, paperia, kannet ja kaikki. Viime päivät ovat muutenkin olleet aika haipakkaa: sähköposti laulaa, eilen minua kävi haastattelemassa kotipaikkakuntani Harjavallan paikallislehden toimittaja ja myöhemmin soitteli vielä Hesari. Toivon, että kirjani ja sen tärkeät sanomat tavoittavat mahdollisimman monet äidit!

Minulla on luonnoskansio täynnä kiinnostavia aiheita, joihin sormet syyhyävät päästä paneutumaan, mutta ajattelin odotella vielä uuteen vuoteen. Tuntuu, että jengi on vielä niin syvällä pyhien ja lomien vietossa, että panttailen vielä hetken puheenaiheita.

Palataan ensi viikolla myös kivan lastenhuoneyhteistyön ja KIRJANI ALEKOODIN kanssa!

3 Comment

  1. Isot onnittelut kirjasta! <3
    Aijon lukea! 🙂 Hyvää tulevaa vuotta myös!

  2. Ihan mahtavaa! Onnea esikoisteoksesta ja napakoita naputtelusormia – varmasti kirjoitat vielä jatkoa!
    Kaikkea hyvää uuteen vuoteen ja kiitti myös tästä blogista. 🙂

  3. Oikein paljon onnea esikoiskirjan johdosta!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.