Vuoden parhaat

Mietin tänään, että njaah, enpä taida jaksaa tehdä mitään koontipostausta tästä vuodesta, kun ei ole tapahtunut mitään megaihmeellistä. Mutta mitä vielä! Tänä vuonna lapsi on mennyt hoitoon, minä olen kirjoittanut kirjan, olemme muuttaneet uuteen kotiin, matkustaneet ja mitä kaikkea! Ehkä siis keräilen vielä yhteen muisteloita kuluneelta vuodelta.

Sitä ennen esittelen Instagramin yhdeksän parasta, sillä olen tykännyt lueskella muiden tarinoita tykätyimpien IG-kuvien takana.

Meikäläisen yhdeksän parhaan kärkeen kiilasivat kirjakuvat. Eniten tykkäyksiä keräsi kirjan kansikuva, kun ilmoitin, että kirjani julkaistaan. Aloitin kirjan kirjoittamisen jo tammikuussa, mutten uskaltanut kertoa juuri kenellekään projektistani ennen kuin sain kustantajan. Toiseksi tykätyin kuva olikin sitten uunituore kirja kädessäni.

Kolmanneksi tykätyin kuva on häistämme vuodelta 2014. Julkaisin kuvan uudelleen hääpäivänämme syyskuussa. Tuo kuva muuten on ihana, sisko otti sen kännykällä samalla, kun meistä otettiin ihan oikeita hääkuvia. Jotenkin tuo kännykkäräpsy on onnistunut taltioimaan täydellisesti pukuni, kuvaushetken herkän tunnelman ja kauniin vihkikirkkomme. Se on yksi lempparihääkuvistani, vaikkei tosiaan olekaan mikään virallinen otos.

Neljänneksi tykätyin on aika yllätyksellinen, kunhan vain nappasin sen Harjavallan kotonamme tyyliin postinhakureissulla. Hämyinen sumu tietysti tekee tehtävänsä ja onhan tuo kotitilamme lasiveranta tosi kaunis.

Kuva minusta ja Erikasta Blog Awards -gaalassa ylsi myös siskon bestnineen. Tuossa kuvassa on kyllä värit kohdillaan, kun pukeuduimme sattumalta molemmat oranssisiin sävyihin. Saimme kuulla mätsäävistä asuistamme gaalassakin ehkä tuhat kertaa.

Kuudenneksi tykätyin kuva on aika random, mutta ehkä sen suosion taustalla on tragikoomisuusaspekti. Kuvassa oleva pallo kun on vappupallo. Tytön valitsema hahmo sopi kieltämättä hyvin lumisiin vappumaisemiin.

Vasta seitsemäntenä on ensimmäinen kuva lapsesta, mikä oli aika yllättävää, sillä muistaakseni viime vuoden bestninessa lapsi oli melkein jokaisessa kuvassa. Tuo kuva otettiin kaksivuotiskuvaksi Harjavallan lasiverannalla. Yllä oli ihana kirppikseltä löytynyt ruutumekko.

Kasissa on lapsi juhannusniityllä. Äitini solmi kauniin kukkaseppeleen ja menimme ihan varta vasten niitylle ilta-aurinkoon ottamaan kuvia. Minulla on melkein pakkomielle ottaa lapsesta virallisia kuvia aina juhlapyhien aikaan ja suhtaudun kuvaussessioon vakavasti. Saatan hankkia rekvisiittaa ja selata Pinterestiä inspiraation toivossa.

Yhdeksänneksi tykätyin kuva oli sekin sama kuin Erika-siskon parhaissa. Ja kuvahan onkin Erikasta. Ja se on omastakin mielestäni onnistunut: valo osui kohdalle aivan täydellisesti ja takana lensi dramaattisesti parvi lintuja. Kuva on Ruisrockista, minne matkasin kuuntelemaan paluun tehnyttä Ultra Brata. Oli muuten ikimuistoinen keikka, voi sitä nostalgian ja kyyneleiden määrää!

Siinä ne, yhdeksän parasta! Ihminen joka ei käytä somea työkseen ei ehkä ymmärräkään, kuinka paljon nämäkin IG-asiat kiinnostavat työkseen somettavaa. Minusta on loputtoman kiintoisaa, miksi jotkut IG-tilit keräävät kymmeniä tuhansia seuraajia ja miksi jotkut kuvat innostavat enemmän kuin toiset. Siskon bestnine oli aika mielenkiintoinen esimerkiksi siksi, että tykätyin kuva oli nopea PEILISELFIE kännykällä, vaikka tyyppi ottaa jatkuvasti ammattitason kuvia järkkärillä. Kiintoisaa oli sekin, että kauneusbloggaajan parhaissa kuvissa oli kaksi hyvin simppeliä maisemakuvaa. Näitä mietiskellessä uuteen somevuoteen…

Mahtia uutta vuotta kaikille!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.