Helpot Ikea-tuunaukset

Internetsin syövereistä löytyy vaikka ja mitä hienoja Ikea hackeja eli omia tuunauksia Ikea-kamoista. En ole kauhean kätevä käsistäni, joten isommat tuunaukset jäävät minulta tekemättä, mutta pienempiä on kiva toteuttaa. Esimerkiksi vetimien vaihtaminen perus-Hemnes-lipastoihin.

Kahdeksan laatikon Hemnes-lipasto on superkätevä lastenhuoneessa. Etsiskelin sitä nettikirppareilta silmä tarkkana, kun muutimme uuteen kotiin. Nyt noin vuoden verran uutta taloa asutettuamme, sain viimein vaihdettua tylsät mustat nupit hauskempiin. Löysin Zara Homesta supersöpöt pompom-vetimet ja tilasin ne oikopäätä.

Hemnesin kenkäkaappiin olen myös vaihtanut vetimet ja tämä pikkutuunaus onkin näkynyt jo aiemmin blogissa. Kullanväriset vetimet löytyivät Ebaysta.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.