Kolme kertaa 2nd hand -vinkki

Pari kirppisvinkkiä ja ilmoitusluontoista designer-laukkuasiaa näin heti maanantainne ratoksi.

 

1. Eemelin kirppis

Kävin viikonloppuna tekemässä tuttavuutta minulle uuteen kirppikseen Vantaan ja Espoon rajalla. Eemelin kirppis osoittautui aivan supersympaattiseksi paikaksi, jonne tulee taatusti tehtyä visiittejä uudelleenkin. Pienellä kirppiksellä on myynnissä paljon lastenvaatteita ja suosikkimerkkejäkin Gugguusta Mini Rodiniin.

Kiinnitin myös huomiota mukavaan ilmapiiriin, joka kirpputorilla vallitsi. Kassan takana huseeraava nainen tuntui todella asiakaspalveluhenkiseltä ja kiva ilmapiiri sai selvästi myös asiakkaat kiittelemään vuolaasti esimerkiksi kahvista. Itse shoppailin tuolta läjän lastenvaatteita, muun muassa supersöpöt uikkarit ja bikinit pikkuiselle Kosin reissulle, Midi Rodinin ananaslippiksen ja kasan Duploja.

2. Lastenvaatekirppis Bebeliini

Täällä en ole itse asiassa vielä edes itse tajunnut poiketa, mutta kaveri juuri suositteli ja innostuin. En ole tiennyt Bebeliinin olemassaolosta, vaikka se onkin tosi lähellä meidän perheen reittejä. Hyvä kun siis tuli puheeksi! Täällä täytyy ehdottomasti päästä käymään asap.

Liike sijaitsee siis Tammistossa ja voisin kutsua tätä meidän vantaalaisten Ipanaiseksi jo näin ennen kuin olen edes putiikissa päässyt käymään. Siellä kun on siis paitsi kirppispuoli myös uutena tiettyjä merkkejä kuten MioMaoa, Yo Zeniä ja Makiaa. Puutikista löytyy myös lasten leikkihuone, imetysnurkkaus ja pieni kahvila.

3. Design Corner

Olen kuolaillut Facebookin luksusmerkkien kirpparilla Design Cornerissa lukuisia laukkuja ja nyt uskaltautuin viimein myymäään omiani, jotka on pitänyt pistää myyntiin jo iät ja ajat. Yhden YSL:n laukkuni sain tuolla saman tien myydyksi ja vielä olisi myymättä Célinen large Phantom. Jos olet kiinnostunut ko. laukusta, niin ota yhteyttä!

1 Comment

  1. Olet lämpimästi tervetullut käymään meillä! 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.