Akilleen kantapää

Boozt Kenzoineen, Little Marc Jacobsineen, Moonbootseineen ja Moloineen on meikäläisen akilleen kantapää: klikkaan itseni sinne aina kun uutiskirje kertoo alen loppurysäyksestä. Tuo Kenzon pipo oli jo ostoskorissani, mutta sitten tuli järkiini, koska shoppailin eilen myös Gugguun Beanie Dropissa. Koska söpöt lastenpipot ovat se toinen kantapääni…käykää kurkkaamassa, jos tuolta hajakokojen joukosta löytyy jotain tarpeellista!

♥ Ihanaa viikonloppua ♥ 

MUSTA MEKKO Little Marc Jacobs // RULLALUISTINMEKKO Molo // MIKKI-PAITA Mango Kids // TIIKERIPIPO Kenzo // MOONBOOTSIT // JOUTSEN-T-PAITA Little Marc Jacobs// VALKOINEN PITKÄHIHAINEN Little Marc Jacobs // COLLEGE-HAALARI Kenzo// HIHATON MEKKO Molo // PEITTO Molo

POSTAUS SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.