Luottomeikit + kuultosalaisuus

Täällä on ollut havaittavissa jotain kummallista kirjoitusblokkia. Jotkut aiheet lähtevät mutta monet blogiaiheet lojuvat luonnoksissa, enkä saa jäsenneltyä ajatuksia tekstiksi. Toivottavasti tähän auttaa pieni loma päivätyöstä, joka on pian edessä!

Onneksi voin näin kirjoituskipsissä ollessani kehottaa käymään siskon Nude-blogissa, missä käsitellään tällä hetkellä meikäläistä – tarkemmin meikkipussiani. Kerron siellä tämän hetken ykköstuotteeni, joita ilman en lähde mihinkään. Pieni klikinsäästäjä tosin tähän väliin: Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream on ihan ehdoton suosikkini kuultotuotteeksi!

Nuo kauneusasiathan ovat aika isossa osassa elämääni, teenhän päätyökseni kauneustoimittajan hommia. Blogiin en ole nyt pitkään aikaan enää postaillut isommin kauneusteemoista, koska muuten tämä olisi yksi iso sillisalaatti. Jatkossa voisin ehkä kirjoitella taas enemmän purkkijuttuja blogiinkin…

 

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.