Uusi tukka (ja alekoodi parhaimmalle kampaajalle!)

Aloin jokin aika sitten haaveilla verho-otsatukasta niin paljon, että halusin sännätä kampaajalle saman tien. Luottokampaajani Johanna Taskinen oli juuri silloin tovin pois töistä ja epätoivoissani harkitsin jo syrjähyppyä toiselle kampaajalle. Ainoaan oikeaan Johannaan niin ikään luottava siskoni kuitenkin ylipuhui minut eroon epätoivoisista ajatuksistani ja päätin odottaa Johannan paluuta.

Ja hyvä, että odotin: Johannaan kun voi luottaa kuin kallioon. Hänen tuolistaan en ole koskaan lähtenyt pettyneenä vaan aina iloisena uudesta tyylistä. Nyt tukkani on siis taas täsmälleen sellainen kuin haaveilin. Ihana (ja supertrendikäs) verhomainen otsis, jolla saa kivasti piristettyä myös ponnarikampauksia sekä tietysti entistä ehompi hiusväri.

Väri oli päässyt aika karmeaan kuntoon, koska en tajunnut pestä tukkaani tarpeeksi ajoissa hopeashampoolla. Viimeisestä kampaajakäynnistäkin oli taas vierähtänyt melkoinen tovi. Joissakin valoissa vaaleampi latva näytti jo aivan oranssilta. Todellinen värivelho Johanna pelasti kuitenkin latvani taittamalla sävyn kylmempään ja mätsäämällä latvat paremmin tyven kanssa, joka on muuten on aika pitkälle ihan oma, aito tukkavärini. Johanna on tosiaan värien kanssa ihan virtuoosi! Ihmettelen aina, miten hän onnistuu sekoittelemaan värinsä aivan täsmälleen oikein.

Oman värin kasvattaminen on ollut muuten ihan loistopäätös. Se kuitenkin sopii minulle kaikista parhaiten ja on kaiken lisäksi superhelppo: ei tarvitse peitellä tyvikasvua ja kiirehtiä kampaajalle. Uusi otsis vaatii hiukan opettelua, se pitäisi nimittäin muotoilla kunnolla pesun jälkeen föönaamalla ja vielä suoristusraudalla. Ja lienen harvinainen nainen siinä mielessä, etten edes omista suoristusrautaa! Halusin kuitenkin jotakin muutosta muuten simppeliin kuontalooni, joten otsis tuo mukavaa vaihtelua. Siskolla on muuten myös Johannan loihtima otsiskampaus, käy kurkkaamassa se Erikan blogista!

ALEKOODI

Johanna halusi ilahduttaa teitä, joilla on mahdollisuus istahtaa hänen tuoliinsa päiväsaikaan (esimerkiksi kotiäidit, käykääs kampaajalla vaikka beibit mukananne!) ja tarjota 15 prosentin alennuksen arkipäivien aamu- ja päiväajoista. Alennus koskee kello 8-14 alkavia aikoja maaliskuussa. Käytä siis netissä aikaa varatessasi koodia Mutsie, niin saat alennuksen käynnistäsi. Muista varata aika nimenomana Johannalle! Hän siis työskentelee kampaamo Saxcéssa Tarkk’ampujankadulla.

Ennen

Jälkeen:

 

Kampaamokäynti saatu
KUVAT ERIKA NAAKKA

4 Comment

  1. IHANA!

    1. KIITOS! 🙂 <3

  2. Ihana tukka! Hauska muuten, näytät tuossa kolmanneksi alimmaisessa kuvassa niin identtisesti siskoltasi, etten kontekstista irrotettuna kuvaasi katsoessani osaisi äkkiseltään sanoa oletko siinä sinä vai Erika brunettena 😀

    1. Apua kiitos 😀 tätä kyllä kuulee aika usein!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.