Hullu kuin äidiksi tullut – miten saat kirjani käsiisi

Kirjani ympärillä on vielä kiva pöhinä päällä ja ajattelinkin hiukan avata, miten kirjan saa käsiinsä (tai korviinsa), ellei se ole vielä osunut kohdalle. Olen nimittäin ymmärtänyt, että Hullu kuin äidiksi tullut on tosi suosittu kirjastoissa ja siellä saattaa joutua monisatapäisen jonon hännille, jos sitä on varaamassa. Tsekkasin Helmetistä, että joissakin Helsingin kirjastoissa sitä ei varata ollenkaan.

Kivijalkakirjakaupat: Ainakin Suomalaisista kirjakaupoista ja Akateemisesta löydät kirjani. Suomalaisessa se löytyy Psykologia-hyllystä. Hintaa kirjalla on kolmisen kymppiä.

Adlibris: Tilasin itse juuri hiljattain Adlibriksestä pari kirjaa ja suosittelen tätä kyllä isosti. Kirjat ovat edullisempia ja valikoima on laaja. Täältä saa siis myös yksittäisiä e-kirjoja, jos luet kirjasi mieluummin älylaitteelta. Hullu kuin äidiksi tullut löytyy sidottuna täältä ja sillä on hintaa vain 22,40 euroa. E-kirjan hinta on 23,40 euroa.

Kirjapalvelut kuten Bookbeat: Palvelu toimii siis kuukausimaksulla, jolla saa lukea ja kuunnella niin paljon kuin haluaa. Tämä on ihan ykkönen erityisesti, jos olet elämäntilanteessa, jossa mieluummin kuuntelet kuin luet kirjasi. Toki täältä saa e-kirjat myös luettavaksi, mutta olen itse käyttänyt tätä etenkin kirjojen kuunteluun. Kuuntelin lukuisia kirjoja silloin, kun vielä nukutin lasta! Monet kertovat kuuntelevansa kirjoja myös työmatkoilla ja lenkillä. Jos et ole vielä kokeillut palvelua, sitä voi testata kaksi viikkoa maksutta tai jopa kuukauden (noita kuukauden koodeja löytyy monista blogeista). Minun kirjani sattui vielä lukemaan äänikirjaksi upea Minttu Mustakallio, joten siinä vielä iso lisäsyy sille, miksi se kannattaa juuri kuunella!

Lukisin mieluusti kaikki palautteet ja kommentit kirjastani, joten kerro mielteesi, jos olet kirjan jo lukenut tai kuunnellut!

POSTAUS SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

16 Comment

 1. Heippa Irene,
  Luin hiljattain kirjasi ja se oli aivan mahtava. Hienosti kirjoitettu ja avasi paljon asioita äitiydestä, synnytyksestä etc realistisella tavalla. Jopa tälläiselle ihmiselle jolla ei ole lapsia, kirja olikin hyvin relevantti koska kyllähän niitä lapsia ja äitiyttä tulee mietittyä. Kiitos siis loistavasta lukukokemuksesta!

  1. Kiitos! Tosi hienoa kuulla, että tykkäsit ja että kirja kiinnostaa myös, vaikkei itse ole äiti! 🙂

 2. Mulla on kirja vielä kesken, mutta sen aikana olen jo sanut vahvistuksen omalle epäilykselle synnytyksen jälkeisestä masennuksesta ja hakeuduinkin neuvolaan juttelemaan asiasta osin kirjan sysäämänä. Nyt hoitotaipaleen alussa, ja toivottavasti pääsisin pian taas nauttimaan kunnolla jäljellä olevasta vauva-ajasta. Ekat pari kuukautta meni onnen huumassa mutta sieltä aika tasaisesti ollaan tultu huonompaan koko ajan, salakavalasti hiipinyt pikkuhiljaa. Kirjassa paljon asioita, jotka ovat kuin omasta suusta!
  Hauska sattuma muuten, että myös oma tyttöni syntyi 21.7. Kättärillä, ja oli perätilassa 🙂 (hän tosin loppuun asti).

  1. Et tiedä, kuinka hienoa on kuulla, että kirja on onnistunut tärkeimmässä tehtävässään eli auttamaan muita <3 mahtavaa, että olet saanut apua nopeasti. Toivon tosi paljon, että pääset vielä nauttimaan vauva-ajasta! Terkkuja synttärikaimalle 😀 <3

 3. Iso-S :) says: Vastaa

  Luin! 👍
  Teksti on älykästä, itseironista ja sujuvaa. Sisällön tärkeydestä nyt puhumattakaan.

  Kirjaa ei malta laskea käsistä siitä yksinkertaisesta syystä, että hienosti virtaava ja sulavasti soljuva, sopivan värikäs kielenkäyttö imaisee niin täysin mukaansa. Melkein jokainen lause oli niin miellyttävän lukukelpoisesti rakennettu, että se oli pakko lukea heti uudestaan. Luin siis heti kirjan kaksi kertaa! 😄

  Kertakaikkisen miellyttävä lukukokemus

  1. Iiiiik kiiiiitos 🙂 🙂 kirjailijan sydäntä lämmittää! <3 <3 <3

   1. Iso-S 😊 says: Vastaa

    ❤️😘

 4. Kiitos Irene mahtavasta kirjasta! Mullakaan ei ole lapsia, mutta silti löysin (ääni)kirjasta mielenkiintoista kuunneltavaa. Kontrollista irtipäästäminen on täälläkin haasteellista ja sait kyllä ajattelemaan omaa käytöstä tähän liittyen. Minttu Mustakallio kruunasi kokemuksen!

  1. Kiitos itsellesi palautteesta! Olin tosi iloinen, kun huomasin että Minttu Mustakallio lukee mun kirjan. Ja ihan mahtavaa kuulla, että kirjasta saa irti jotakin, vaikkei itse olisikaan äiti.

 5. Hankin Bookbeatin juuri kirjasi innoittamana 🙂 Minttu Mustakallio oli huippulukija, ja hänen empaattinen äänensä sopi tosi hyvin kirjasi sävyyn: ihan kuin Minttu olisi lohduttanut ja vakuutellut, että ihan varmasti pärjäät ja asiat helpottuvat. Kiitos sinulle kirjasta! Samastuin moneen kohtaan, vaikka oma äitiyden alkutaipaleeni olikin paljon hattraisempi

  1. Voi vitsit, miten kiva kuulla, täytyy koittaa välittää nämä palautteet myös Mintulle! Ihanaa kuulla, että sinulla ollut hattaraisempi vauvavuosi mutta että silti kirja on ollut kuuntelemisen arvoinen 🙂

 6. Tilasin kirjasi Adlibrikseltä ja jäin heti ensimmäisiltä sivuilta niin koukkuun, että luin sen kerralla kannesta kanteen. Huiman hyvä ja ajatuksia herättävä teos, joka lähtee nyt minulta kiertoon äitiystävilleni. <3

  1. Mahtavaa kuulla, kiitos!! Ja ilman muuta kirja kiertoon, toivon kovasti että mahdollisimman moni pääsee lukemaan <3

 7. Karoliina says: Vastaa

  Paras lukemani äitiydestä kertova kirja, ja olen lukenut aika monta ! Niin paljon samaistuttavaa, vaikka en ollut masentunut, ahdistunut tms. vaan vauvamme oli ”helppo” ja vauvavuotemme ihan tavallinen. Kun niitä samoja tunteita tulee (ainakin jossain määrin) ihan jokaiselle äidille.
  Suosittelen kaikille äitikavereilleni sekä myös lapsettomille ystävilleni (joita aihepiiri kiinnostaa), koska kirjassa kuvataan mahtavan hienosti niitä äitiyteen liittyviä negatiivisiakin tuntemuksia, joita ei lapsettomille ystäville usein edes yritetä avata.

 8. Kiitos!! 🙏🏼 Tämä on ollut terapeuttisinta, mitä olen kokenut näin nelikuisen vauvan tuoreena äitinä. Kirjasi sai minut vuoroin nauramaan, itkemään ja kokemaan ahaa-elämyksiä. Suora ja paikoin ironinen teksti osui ja upposi ja monessa kohtaa tuntui, että luen tarinaa itsestäni. Niin samanlaisia ja itselleni tuttuja tunteita ja ajatuksia käsittelit kirjassasi. Aion todella suositella kirjaasi ihan kaikille! 😉

 9. Kirja on tosi hyvä! Kuuntelin sen bookbeatista samalla kun kärryttelin hieman alle vuoden ikäistä vauvaani. Palasin sen avulla omiin synkkiin tunnelmiini ja oli jollain tavalla helpottavaa päästä käsittelemään noita aikoja, joista tuntuu olevan ikuisuus. Ihmettelen vain, että miksi tästä aiheesta puhutaan niin vähän. Vaikka homma ei menisi edes masennuksen puolelle vaan kyseessä olisi vain ”normaali” hormonimyrsky niin silti olisi ollut kiva jos joku olisi vähän varoittanut. Omat kaveritkaan eivät puhuneet siitä miten raskas alku monilla oli ollut. Ehkä sen sitten unohtaa nopeasti… Mutta edes neuvolassa ei puhuttu mistään oikeista asioista, sille pitäisi kyllä tehdä jotain!! Joka tapauksessa kiitos hyvästä ja tärkeästä kirjasta.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.