Kolmen merkin ale (ja uusi lastenvaateihastus!)

Sain just korvanappiini eli sähköpostiini tiedon, että Babyshopilla on FLASH SALE tästä päivästä maanantaihin ja siellä on Mini Rodinia, Bobo Chosersia ja The Animal Observatorya 40-50 prosentin alella. Kaksi jälkimmäistä ovat minulle tuntemattompia, mutta Mini Rodini tietysti vanha, rakas tuttu.

Ihastuin tosin The Animals Observatoryyn nyt ihan päätä pahkaa: barcelonalainen merkki tekee todella söpöjä retrohenkisiä lastenvaatteita, joiden printit ovat i h a n i a! Hintaahan noilla etenkin ilman alennusta on, mutta kannattaa käydä kurkkaamassa.

KERMANVÄRINEN PAITA The Animals Observatory // PINGVIINIKURAHOUSUT Mini Rodini // KELTAINEN HUPPARI The Animals Observatory// MÄYRISTAKKI Mini Rodini // KIRSIKKAHAME The Animals Observatory // LAPPUHAALARIT Mini Rodini

POSTAUS SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.