Meidän koti on sisustuslehdessä

Huhtikuun Deko ilmestyi juuri ja uunituoreen lehden sivuilla on tuttu, värikäs koti 🙂

Aika ihanasti tuohon oli saatu kuvattua meidän kodin henki ja tiivistettyä sisustusfilosofiani. Eli että värit ja kirppislöydöt ovat kotimme suola. Ainut mikä harmittaa on lapsenhuoneesta otettu kuva, jossa tytöllä on silmät puoliksi kiinni! Raukka näyttää kuvassa aivan nukahtamaisillaan olevalta! Sisustulehdessä ei tosin ehkä kauheasti kiinnitetä huomiota kuvien ihmisiin vaan siihen, että nimenomaan koti näyttäisi mahdollisimman edustavalta. Yllätyin silti kuvavalinnasta, mutta ei voi mitään. Kertokaa mitä mieltä olette, jos saatte lehden käsiinne!

Ihanaa viikonloppua muuten! Me lähdetään viettämään sitä Turun Caribiaan! Tiedossa siis altaissa lillumista ja muuta rentoilua. Menoa voi seurailla IG-Storiesista: @irenenaakka.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.