Kylpyläloma Turussa ja muut viikon parhaat

Paras reissu

KYLPYLÄLOMA SAATU

Lähdettiin koko viikonlopuksi lillumaan Turkuun Holiday Club Caribiaan ja oli ihanaa! Tuollaisen reilusti yli kaksivuotiaan kanssa alkaa olla jo aika rentoa ja hauskaa lomailla. Vauva ja taaperon kanssa reissaaminen oli ehkä enemmän stressaavaa kuin rentouttavaa, mutta nyt saamme koko perhe  paljon irti yhteisistä lomista. Ymmärrän nyt todella lapsiperheiden innostuksen risteilyistä ja kylpylälomista: samassa (sisä)tilassa asuminen ja harrastaminen on mahtavan helppoa. Caribiassa on kaikki näppärästi saman katon alla: isot huoneistot (jollaisessa mekin asustimme), kylpylä, ravintolat, spa-osasto, kuntosali ja jopa Superpark isommille lapsille. Ja yksi ISO plussa: koiran voi ottaa reissuun mukaan. Olemme tuskailleet lukuisia kertoja koiran hoitoon saamisen kanssa ja välillä jättäneet minilomat välistäkin siksi, ettei Dinoa saa hoitoon tai sitä ei saa ottaa mukaan. Minusta koirien pitäisi saada Suomessa enemmänkin vapauksia ja tuo Holiday Clubin koiramyönteisyys on superhienoa.

Paras trendi

Kevään himottavin trendi on ehdottomasti pallokuosi! Polka dots on muuten myös kirppisystävän lempitrendi, olen bongannut jo monia pallokuosisia vaatteita kirpputorikierroksillani. Kuvan mekko (itselleni ennemminkin pusero) tosin on H&M:n alelöytö.

Paras palaute

Kirje synnytyksen jälkeen ahdistuneelle itsellenipostaukseen tuli aivan ihania kommentteja, luin niitä ihan tippa linssissä. Samaan syssyyn myös Jodelissa oli kehuttu blogiani ja Erika-sisko antoi meikäläiselle nimpparilahjaksi kuvakaappauksen yhdestä Jodel-kehusta <3 on aika ihanaa huomata, että on löytänyt oman äänensä ja aiheet, joista palaa halusta päästä kirjoittamaan. Ja että muutkin tykkäävät!

Paras koru

Äidin Ideakorun valikoimiin on ilmestynyt pyynnöstäni kuukoru! Olen kantanut sitä kaulassani koko viikon ja ah, että rakastan sitä.

Paras puheenaihe

Olen seurannut tällä viikolla todella kiinnostavia kannanottoja netin vihapuheeseen ja niin sanottuihin paskamyrskyihin, jollaisten silmään monet meistä julkisesti kirjoittavista joutuvat. Muiden muassa Julia Thuren kirjoitti hirmuisen kiinnostavan postauksen aiheesta. Olen saanut feminististen Iltalehti-näkökulmieni jälkeen lukuisia kiukkuisia viestejä miehiltä, ja tuntuu, että mitä enemmän haista vittu -sähköposteja tulee, sitä paremmin olen onnistunut. En siis ole kirjoittanut mitään hällä väliä -tekstiä, vaan tekstin, joka on jollakin tavalla vaikuttanut ja ehkä pelottanutkin niitä, jotka eivät ole valmiita luopumaan ylivallastaan. Olen voinut ottaa saamani palautteen näin rennosti, koska se ei ole ollut kuitenkaan pelottavaa. Todella uhkaavat viestit tuntuisivat varmasti kammottavilta. Siksi on tärkeää muistaa mahtavan Minjan opit siitä, kuinka nettivihan kohteeksi joutunutta voi ja pitää puolustaa ja tukea.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.