Maailman suloisimpia lastenvaatteita

En ole mikään supertietoinen, mitä tulee lastenvaatteisiin. Meille käy kaikki ja suurin osa vaatteista on kirppislöytöjä. Kuviin laitetaan tietysti ykköset yleensä päälle, mutta arkipäivinä tyttö ei todellakaan ole mikään sävy sävyyn -tyyliniekka. Kerran heitin ensimmäiset käteen osuneet vaatteet hänen ylleen ennen päivähoitoon lähtemistä ja käsiin nyt sattui osumaan vähän liian isot yöpuvunhousuja muistuttavat pöksyt ja joku random- paita. Anoppi kyseli iltapäivällä, että onko Jaakko pukenut tytön aamulla. No ei ollut 😀

Ihastun kyllä isosti kivoihin lastenvaatteisiin kun sellaisia näen. Muiden mukana intoilen Mini Rodinia ja Gugguuta. Tovi sitten törmäsin uuteen tuttavuuteen, kun sain valkata Babyshopilta vaatteita. Jäin nimittäin ihastelemaan Bang Bang Copenhagenin vaatteita. Just tällaisia lastenvaatteiden pitää olla: värikkäitä, lapsellisia, hauskoja, jopa vähän älyttömiä. Tokikaan nämä eivät ehkä ihan arikäyttöön kaikkine krumeluureineen (saati hintoineen) sovi, mutta muutaman kappaleen omistaisin mielelläni. Tilasin sitten lapselle söpön joutsenmekon, sillä laskelmoin, että se pysyisi varmemmin hyvässä kunnossa. Mekossa kun on yläosana vain nuo henkselit eli alle voi pukea jonkin rymypaidan, jonka miehustaan sitten saavat putoilla kaikki spagetit.

Tuo joutsenmekko on juuri nyt 15 prosentin alessa.

 

Näistäkin kaikki on alessa paitsi vihreä teeppari! Koodilla MSS10 saa vielä 10 prossan lisäalen kaikista Babyshopin alejutuista Koodi on voimassa 16.4.2018 asti.

JOUTSENPUSERO  // PANTTERIPAITA  // PINGVIINITUNIKA  // FLAMINGOMEKKO  // JÄTSKIPAITA

POSTAUS SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.