Juttelin Miranda Kerrin kanssa ja muut viikon parhaat

Paras duunijuttu

Kiinnostavat haastateltavat ovat tietysti toimittajan työn parasta antia. Keskiviikkona sain kunnian jutella kansainvälisesti tunnetun julkkiksen, Miranda Kerrin kanssa. Miranda on yksi maailman kuuluisimmista huippumalleista, joten vähän jännitti, kun odottelin illalla hänen soittoaan. Kun lopulta minulle varattu viisitoistaminuuttinen alkoi, huomasin heti että Miranda kuulostaa todella sydämelliseltä ihmiseltä. Haastattelu koski hänen Kora Organics -kosmetiikkabrändiään, joka on juuri rantautunut Suomeen. Kysyin häneltä muun muassa hänen omista lempituotteistaan, kauneusrutiineistaan ja siitä, millä Kora-tuotteilla voisi hoitaa rasvoittuvaa ihoa. Myöhemmin tällä viikolla Koran Suomen PR:ä hoitava ihminen kysyi minulta, olinhan saanut testiin Purifying Moisturiser -voiteen, että Miranda halusi vielä varmistaa, kun olimme puhuneet siitä ♥ Jutun voi lukea Tyyli.comista.

Paras ajanviete

Meidät kutsuttiin Erikan kanssa tutustumaan viime syksynä ovensa uudelleen avanneen Backaksen kartanon toimintaan. Olen asunut nyt Vantaalla reilun vuoden ja mielelläni tutustun uuden kotikaupunkini ajanvietemahdollisuuksiin. Olen monesti ajanut kartanon ohi, mutten ole aiemmin miettinyt, missä käytössä se nykyisin on. Viime syksystä lähtien siellä on tosiaan ollut monenlaista tapahtumaa ja kiinnostavia uusia juttuja on tulossa.

Olimme Erikan kanssa siis Hyvän olon illassa, johon kuului joogaa, sauna ja buffet-illallinen. Vanhan kartanon miljöössä oli aika ihanaa joogata ja uusi Tiilitehtaan sauna kartanon vieressä oli upea. Buffetin antimetkin maistuvat tosi hyvin. Tänä vuonna Backaksessa on muitakin kiinnostavia tapahtumia kuten vappukarkelot ja syksyllä oktoberfestit. Kesällä siellä järjestetään erilaisia konsertteja, grillijuhlia ja kesäteatteriakin. Täytyy ehdottomasti käydä vielä viettämässä iltaa kotikaupungin uudessa menomestassa 🙂

Paras sarja

Olen aina ollut todella kiinnostunut kaikenlaisista rikosmysteereistä, erityisesti todellisista sellaisista. Ulvilan murhasta tiedän lähestulkoon kaiken (paitsi sitä, kuka on murhaaja), mutta Aarnion casea olen seurannut tosi vähän. Aloimme katsoa Jaakon kanssa Ruudun näyttämää Keisari Aarnio -sarjaa, joka siis perustuu samannimiseen, Helsingin Sanomien rikos- ja oikeustoimittajien Minna Passin ja Susanna Reinbothin kirjoittamaan kirjaan. Sarjassa yhdistyvät kaksi mielenkiinnon kohdettani: toimittajan työ ja rikosmysteeri, joten olen koukussa! Katsoimme kaikki kolme jaksoa yhdeltä istumalta ja nyt odotamme kuumeisesti seuraavaa. Koko case on aivan kertakaikkisen käsittämätön – ja vielä totta. Sarja on tosi laadukas ja koukuttava, joten iso suositus tälle!

Paras ostos

Kerroinkin jo eilen, että sain viimein hankittua uuden kameran ja siihen objektiivin. Vielä olisi tarkoitus hankkia muutakin kalustoa, rengasvaloa ja jalustaa. Kameraksi valikoitui kunnon bloggaajakamera Olympus Pen, johon olen ihastunut, kun olen kuvannut siskon samanmoisella. Yhtään järeämpää kameraa en mielestäni tarvitse, tuo kulkee pienenä ja kevyenä kivasti mukana ja sillä saa kuitenkin todella hyviä kuvia. Varsinkin jos satsaa hyvään objektiiviin. Kuvassa näkyy toinenkin viikon ostos: hittimerkki Le Specsin uudet aurinkolasit. Ostin ne lahjakortilla, jonka sain Iltalehden työkamuilta kun lähdin. Päätin hankkia sillä jotakin ajatonta, kuten aurinkolasit, jotta voisin aina miettiä työkamujani, kun laitan lasit päähäni ♥

Parhaat bileet

Olimme torstaina YSL:n juhlissa Kattilahallilla. Harvemmin enää käy juhlissa, jossa tuntuisi olevan ihan kaikki (kauneus)vaikuttajaskenen ihmiset, mutta täällä oli. Mihin tahansa päänsä käänsi, näki tuttuja. Oli siis hauska nähdä toimittajia ja bloggaajia ja vaihtaa kuulumisia. Bileisiin oli selvästi satsattu niin, että nimenomaan vaikuttajat siellä viihtyisivät. Oli konfeteilla täytettyä kylpyammetta (kunnon IG-kuvakamaa) ja huulipuna-automaattia, josta tulleeseen huulipunaan sai kaiverruttaa oman nimensä. Hirveän myöhään emme Erikan ja Johannan kanssa olleet, mutta oli ihanaa käydä vähän tuulettumassa.

1 Comment

  1. Einespizzanainen says: Vastaa

    Kyllä, luin tyyli.comin jutun. Erityisesti pisti silmään kommentti ”Einespitsaansa mutustavista taviksista”. Aivan kuin Miranda Kerrinä oleminen vs einespizzatavis olisi oma valinta. Hyi meitä, joilta arki imee mehut ja joudumme tekemään kompromisseja ajan ja rahan paineista. Geeneillähän ei ole mitään tekemistä asian kanssa, kuten myös sillä että kyseessä on henkilö jonka päivätyö on hyvältä näyttäminen?

    Näin pizzataviksen näkökulmasta tekstisi ei ole kivaa luettavaa. Alkuperäiskansoja jaksat kyllä puolustaa. Meitä muitako saa lyödä vapaasti? Juuri tuollainen ajattelemattomuus johtaa alt-rightin nousuun osaltaan, ei kukaan jaksa loputtomasti olla pilkan kohteena. Toivoisin että seuraavan kerran lukisit tekstin läpi ennen julkaisua ja poistaisit moiset asiattomuudet

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.