Pari vinkkiä äitienpäivälahjaksi

Parin viikon päästä juhlitaa äitejä ja lahjan hankkiminen jää helposti viime tinkaan. Tässä siksi pari ideaa, olkaa hyvät:

Mun kirja!

Nimikin tietysti sen jo kertoo, ettei kyseessä ole mikään hempeilevä äitylikirja, mutta sanoisin silti, että kyllä tämä äitienpäivälahjaksi kukkapuskan kera sopii! Jos siis tiedät äidin, joka ei ole kirjaani lukenut, tilaa se pakettiin vaikka Adlibriksestä. Luulen, että sen saa sieltä edukkaimmin. Kirjaa löytyy myös kirjakaupoista, ainakin Suomalaisesta löydät sen psykologia-hyllystä.

Ideakoru

Äitienpäivän klassikko: korulahja. Etenkin Ideakorun korut omilla teksteillä ovat sellaisia, joiden tiedän herkistäneen äitejä. Esimerkiksi rannerenkaisiin kirjatut lasten nimet ovat aika ihana äitienpäivälahjaidis. Äitini korupajalla tehdään toki paljon muitakin koruja, uusimpana tuo kuukoru, joka on minullakin kaulassa koko ajan. Kuvasin muutamia lemppareitani. Koko valikoiman näet Ideakorun sivuilta. Tilaa nopsasti, jos haluat korun ehtivän äitienpäiväksi!

POSTAUS SISÄLTÄÄ MAINOSLINKIN

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.