Lokaatio: Kos

Me ollaan oltu jo pari päivää Kosilla ja tämä postaus tulee ajastettuna! Tiedossa siis vielä vajaa viikko rentoilua oman perheen sekä Erikan ja miehensä kanssa. Olen ajastanut viikolle tuttuun tapaan postauksia – blogi ei siis hiljene loman ajaksi. Kannattaa tietty seurailla meidän reissua livenä Instagramissa: @irenenaakka.

Meillä on aika tiukka aikataulu reissullamme, sillä Kosilla onkin yllättävän paljon kaikkea tekemistä ja nähtävää. Ihan kaikkea haluamaamme emme edes saaneet mahdutettua reissusuunnitelmaan. Asumme vähän kauempana kaikesta, mutta meillä on auto käytössämme koko viikon. Tarkoitus on lähteä yhdeksi päiväksi Turkin puolelle Bodrumiin ja ainakin yhden puolikkaan päivän ajattelimme viettää Kosin kaupunkia tutkaillen. Suunnitelmissa on myös vierailla Tigakin rannalla, Kardamenassa ja Ziassa tsekkaamassa auringonlasku. Myös Nissyroksen tulivuorisaari olisi ihan must ja Kalymnoksessakin pitäisi päästä käymään. Toivottavasti tämän kaiken keskellä ehdimme hengähtää ihan poolillakin. Luulen, että tyttöä on taas vaikea saada altaasta pois.

Vielä ehtii vinkkailla meille hyviä rafloja ja must see -paikkoja, jos teillä on sellaisia mielessä! 

 

Kuvituksena vanhoja fotoja Kreetan-reissultamme kesältä 2016. Tuntuu jotenkin uskomattomalta, että tuo parin vuoden takainen reissu meni todella hyvin, vaikka lapsi olikin vielä niin pieni. Nyt vähän jännitti lähteä uhmakänkkäränkän kanssa reissuun, mutta toisaalta juuri tähän aikaan kannattaa olla muualla kuin kotona tylsistymässä. Vaikka tyttö onkin juuri nyt aika, noh, tulinen, hän harvemmin kiukkuaa, kun on uutta ja kiinnostavaa tekemistä. Toivottavasti myös reissulla mukana oleva nuoripari sietää lapsukaisen satunnaisia uhmaraivareita 😀

2 Comment

  1. Mahtavaa reissua teille! Me pakataan laukut myös piakkoin, ensi viikolla on tarkoitus lomailla Rodoksella. Toivottavasti siellä lämpöä piisaa, onneksi Suomessakin on sää ollut jo ihanan aurinkoinen.

  2. Nissyros on mieletön paikka! En ollut koskaan kuullutkaan koko saaresta ennen omaa Kosin matkaa ja olen kyllä super iloinen että päädyttiin käymään siellä.

    Sieltä kannattaa muuten ostaa sellaista tulivuoren tuhkasta tehtyä naamiota! Ostin itse sellaisen pikkuisen purnukan, on riittoisaa 🙂

    Hyvää lomaa!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.