Me Kaksplussassa

Kirjan julkaisun jälkeen aiheeni on saanut ilokseni aika paljon kiinnostusta eri medioilta. Aivan viimeisin haastattelu on vielä julkaisematta, se tulee Vantaan Sanomiin äitienpäivänä. Uusin julkaistu haastattelu puolestaan löytyy tuoreimmasta Kaksplus-lehdestä. Pieni poseerasi aivan haltioissaan kodissamme käyneelle kuvaajalle, se innostus varmaankin kuvista välittyy 🙂 Itse haastattelussa aiheena kirjan teemat: raskausajan haasteet, synnytyksen jälkeen kärsimäni masennus/ahdistus ja vaikeudet nauttia vauva-ajasta.

Lehdessä muuten myös kiinnostava haastis ihailemastani vihreiden kansanedustajasta, Emma Karista ja hänen perheensä tasa-arvoisesta vanhemmuudesta. Hintaa lehdellä näyttäisi olevan nyt vain 4,95 e (normaalisti 9,90 e), joten käy nappaamassa lehtihyllystä matkaan, jos kiinnostuit.

 

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.