50 sinisen sävyä

Turkoosi meri on mielestäni maailman kaunein asia. Haluaisin asua meren rannalla ja nukahtaa joka ilta sen pauhuun. Haluaisin jatkuvasti matkustaa paikkoihin, joissa meri on kirkas ja lämmin. Olenkin kertonut, että happy placeni on ehdottomasti kellumassa lämpimässä Välimeressä, korvat veden alla kuuntelemassa meren loppumatonta kohinaa.

Heti, kun pääsimme lauantaina kotiin, alkoi jälleen kiire. Näihin maisemiin ja sinisen sävyihin on ihana palata – vaikka sitten kuvien muodossa.

  

1 Comment

  1. Ooh olen ihan samaa mieltä, vaikka meidän mökki saaristossa on kyllä jaetulla ykkössijalla. Turun saaristo on kyllä ihana. Mutta viimeistään eläkepäiviksi (toivottavasti aikaisemmin) hankimme kyllä kodin Mallorcalta.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.