Salainen puutarha

Kävelin eilen kauniin omenapuun ohi hakiessani lasta tarhasta ja mietin, onkohan jossakin pääkaupunkiseudulla paikkaa, jossa olisi oikein paljon omenapuita. Samana iltana valokuvaaja Camilla Bloom otti minuun yhteyttä ja kertoi haluavansa kuvata portfoliokuviaan meidän perheestä. Hän kertoi kuvauspaikaksi Malminkartanon omenatarhan.

Miten ihmeessä en tiennyt tällaisesta paikasta? Roihuvuoren kirsikkapuisto kuuluu klassikkopyhiinvaelluskohteisiin joka toukokuu, mutta omenatarhasta en ole kuullut aiemmin mitään puhetta. Omenankukkien vitivalkoinen meri on jotain aivan taianomaista. Olen niin onnellinen, että sain Camillan kaltaisen taiturin ottamaan perheestämme kauniita potrettikuvia juuri tässä paikassa. Niitä kuvia katselemme loppuelämämme ♥

Laitan tietysti teille vielä näytille Camillan upeita kuvia, mutta oli pakko kaivaa omakin kamera esille, jotta saan heti esitellä teillekin tämän huikean paikan. Ehkä joku vielä ennättää käväisemään puutarhassa, ennen kuin kukat putoavat. Osoite on Kartanonkaari 29.

 

3 Comment

  1. Anna-Sofia says: Vastaa

    Mitä luulet, milloin kukat putoavat? 🙂 Mietin, kuinka kiire jos haluaa käydä.

    1. Ainakin meidän pihapiirissä näyttäisi jo olevan tosi paljon omenankukkien terälehtiä maassa. En osaa yhtään sanoa, kuinka kauan puut kukkivat, mutta pitäisin itse kyllä tosi kiirettä!

  2. IHANIA kuvia! Voi mitä muistoja teille näistä jääkään. <3

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.