Kesäjuhlien kauneimmat mekot

 

 KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: MARKS & SPENCER JA SUOMEN BLOGIMEDIA

Rrrrrrakastan kesäjuhlia! Minusta on ihana juhlistaa ylioppilaita, valmistuneita ja hääpareja, tälläytyä viimeisen päälle, pukeutua parhaimpiinsa ja tietysti herkutella hyvässä seurassa. Tänä kesänä tiedossa on yhdet ylioppilasjuhlat ja myöhemmin syksyllä kahdet häät perhepiirissä. Tärkeitä juhlia siis riittää – juuri sopivasti.

Siskoni häissä olen kaasona, joten tyyliin tulee kiinnitettyä extrapaljon huomiota. Ehdottelen siskolle Whatsappissa koko ajan kaikenlaista kokovalkoisesta teemasta aina tyttäreni häätyyliin. Olen ehdottomasti enemmän hääintoilija kuin sisko. Hän haluaa maanläheiset häät ja minä maalailen koko ajan jotakin suureellista ajatuksissani.

Juuri kesäjuhlia silmällä pitäen pääsin Marks & Spencerille valkkaamaan heidän juhlavalikoimastaan kolme mekkoa – teille esiteltäväksi.

Kukkia, kukkia!

Tämä kukallinen mekko on todella juhlava paksuine kiiltävine kankaineen. Olen ihan kukkamekkotyttö ja viilettänyt kukallisissa mekoissa koko talvenkin. Yhdistin mekkooni hopeisen clutchin, mutta jos haluaa vetää oikein kukkaöverit, kolmannessa tyylissä näkyy laukku, joka on samaa kukkakangasta kuin tämä mekko.

Ajattoman klassista

Klassisen fiini juhlatyyli syntyy kapeahelmaisesta, tummansinisestä mekosta, jonka yläosa on pitsiä. Tähän tyyliin tekee mieli yhdistää helmikorvikset! Näin klassisessa tyylissä minua ei enää juuri nähdä, mutta onhan tämä nyt varma valinta.

Nudekorot kannattaa muuten löytyä vaatekaapista, niille on aina tarvetta. Kuten näkyy, ne sopivat kaikkiin kolmeen tyyliin, vaikka asut ovatkin keskenään tosi erilaisia. Näissä kuvissa näkyvät nudekorkkarit ovat nekin Marks & Spencerin valikoimista.


Pelkistetyn boheemi

Tämä mekko osui silmiini heti, kun marssin Marks & Spencerille. Se on ihan tyyliseni: pelkistetyn boheemi. Tykkään välillä pukeutua todella simppelisti, toisinaan boheemin värikkäästi röyhelöihin. Tässä yhdistyvät molemmat suosikkini.

Mekon puuteriroosa sävy on aivan täydellinen ja mekon juju on helman ja hihojen röyhelöissä sekä suloisessa rusetissa. Tämä mekko nähdään takuulla päälläni tänä kesänä vielä monesti.  Kangas on muuten aivan ihanan kevyttä mutta kuitenkin juhlavaa lyocellin (86 %) ja polyesterin (14 %) sekoitusta.

Onko Marks & Spencer teille tuttu? Suomessa myymälät ovat Sokosten yhteydessä ja ne löytyvät siis Helsingin, Jyväskylän, Porvoon ja Tampereen sokoksista. Tuotevalikoima vaihtelee myymälöittäin.

Olen itse tehnyt kivoja löytöjä Helsingin liikkeestä ja hinnathan ovat tosi kohtuullisia. Bongasin muuten näitä mekkoja valitsemassa ollessani mallinuken päältä aivan täydellisen trenssin, jollainen on ollut etsinnässä iät ja ajat. Sitten huomasin, että bloginaapurini Alexa olikin ottanut sen omaan postaukseensa ja hänen äitinsäkin oli käynyt ostamassa saman rotsin! Syksyn tullen menen saletisti tsekkaamaan Marks & Spencerin kasmirneulevalikoiman Alexan kehuttua sitä! Lisää juhlamekkoinspiraatiota muuten on tarjolla Marjukan blogissa.

Mikä tyyleistä oli teistä kivoin?

KUVAT ERIKA NAAKKA

 

6 Comment

 1. Ellamari says: Vastaa

  Toi viimesin on kaikis parhain. Sopii sulle mut varmaanki myös siksi ku rakasta röyhelöä 🙂 mukavia juhlia teille!

 2. Tyylikäs says: Vastaa

  Viimeinen aivan ihana, sopii sinulle!! Mistä löysit mekon? Mikä sen nimi on? Itselläni on tulossa kesäjuhlat ja kyseinen mekko olisi täydellinen 🙂

  1. Helsingin liikkeestä löytyi tämä!

  2. Nimeä en tiedä, en löytänyt tätä nettisivuiltakaan, mutta on limited editionia.

 3. Röyhelö aivan ihana!

 4. Tuo viimeisin puuteriroosa on ihana..kävin jo porvoon liikkeessä siellä ei sitä ollut.
  Täytyy helsinkiä kokeilla..🤗

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.