Yo-viikonloppu kuvina

Ihana viikonloppu takana: ylioppilasjuhlat meillä Harjavallan kotona, kirppistelyä, jalkojen upottaminen Yyterin dyyneihin, rentoutumista ja lukemista. Ajattelin jatkaa rentoa viikonloppua vielä parin tunnin ajan ennen hektistä tulevaa viikkoa, joten tämän kuvapläjäyksen turvin karkaan vielä hetkeksi sohvalle. Palataan huomenna!

   

4 Comment

  1. PäiviH says: Vastaa

    Aivan ihanan näköinen tuo sinun juhlamekkosi, oletko mistä sen ostanut? 😊

    1. Se on Marks & Spencerin, näkyi aiemmin myös yhteistyöpostauksessa 🙂 Niitä on ilmeisesti ihan pari enää jäljellä ainakin Hgin myymälässä 🙁

  2. Pikku prinsessa on niin suloinen pitsimekossaan. Ja asiasta viidenteen, kuvan kaksi värimaailma ja tyyli on ihana, ilmeisesti Harjavallan kodin ja äitisi kätten jälkiä. Olen aina ihaillut värisilmääsi, näkyy mistä se on peritty. Hienoa.

    1. Voi että, kiitos 🙂 Salin kuten muidenkin huoneiden sisustus on tosiaan meidän äidin tekeleitä. Meillä on erilainen maku mutta varmaan tosiaan jotakin värisilmäasioita liikkuu geeneissä 😀 kiitos ihanasta kommentista!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.