Vielä ehdit Alppiruusupuistoon

Vielä ehtii käydä ihailemassa kukkaloistoa Haagan Alppiruusupuistossa ♥ maaginen paikka, jollaista toista tuskin Suomesta löytyy. Tuolla itse asiassa tuntuu, ettei olisi koto-Suomessa laisinkaan.

Olipa muuten kummallista vetää aamulla takki niskaan kun niin pitkään on saanut mennä ilman. Lapsellekin lipsahti ihan väärät vaatteet eilen päivähoitoon. Joku juuri sanoi, että ihanaa, että kesäkuun alussa voi sanoa tottuneensa jo lämpimiin ilmoihin. Jopa minä, vanha helteenvihaaja, nautin täysin siemauksin lämmöstä. Toivottavasti lämpö palaa…

  

1 Comment

  1. Samaa mieltä, että epätodellisen hieno suomalainen puisto. Vuodet ovat osoittaneet, että kukkaloisto on noin kolmen vuoden välein mahtava. Viime vuosihan oli huikea kukkavuosi alppiruusuilla. Tänä vuonna on hiljainen kukinta, mutta onhan se kiva paikka vierailla.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.