Kuin sadusta! Meidän perhe kukkameressä

Sain tänään huippulahjakkaan Camilla Bloomin meistä toukokuussa ottamat kuvat ja olin ihan ällikällä lyöty. Jotenkin sitä on elänyt tässä omassa somekuvamaailmassaan niin syvällä, ettei ole osannut kaivata ammattikuvaajan ottamia kuvia. Ennen kuin pääsi (sitten häidemme) ammattikuvaajan kameran eteen! Vitsit miten nyt kadun sitä, etten ole palkannut kuvaajaa ikuistamaan esimerkiksi minua raskausaikana tai perhettämme, kun lapsi oli vastasyntynyt. Näin someaikaan joka toinen on oman elämänsä valokuvaaja, mutta eivät ne kotijärkkärillä otetut räpsyt ole mitään verrattuna ammattikuvaajan silmällä, ohjauksella ja huippukalustolla luotuihin otoksiin.

Kuvat, jotka Camilla otti meistä Omenatarhassa, ovat kuin sadusta! Omenankukat ovat kuin pumpulia ja kaikki värit niin kauniita. Olen niin iloinen, että Camilla pyysi juuri meitä kuviin ja juuri omenan kukinta-aikaan. Näistä kuvista jää ikuinen, kaunis muisto juuri tästä hetkestä elämäämme.

Liian harva hoksaa, ettei ammattikuvaajan pestaamiseen tarvita mitään once in a lifetime -tilaisuutta kuten häitä vaan ihan vain arkisen kesäiltapäivän. Etenkään lapsista ei voi ottaa liikaa kuvia! Nuo kasvavat niin nopeasti, että jokainen kuva on kultaa.

Haluan vilpittömästi suositella Camillaa perhekuviin, häihin ja mihin vain kuvauksiin. Hän on ihanan lempeä ja rento, hänen kuvattavanaan on helppo olla ♥

Camilla Bloom

camilla.bloom.photo(at)gmail.com

044 914 55 73

Näissä kuvissa poikkeuksellisesti meidän pienikin sensuroimatta ♥

     

KAIKKI KUVAT CAMILLA BLOOM

7 Comment

 1. Ai että, ihania!! Pienet lapset on niin ihania valokuvissa. Niin aitoja ja se pienen lapsen viattomuus ja herkkyys tulee tälläisissä kuvissa hienosti esille. En kestä tuota kuvaa teidän pienestä Jaakon sylissä, todella herkkä.

  Minua harmittaa lähinnä kuinka vähän minulla on kuvia minusta ja tytöstäni yhdessä. Isistä ja tytöstä on jo kaksi kuvakirjaakin väsättynä 😂 ehkäpä käydään tytön kanssa ammattikuvaajalla .

 2. Aivan mielettömän k a u n i i t a kuvia.

 3. Aivan ihanan näköisiä kuvia 😍 Itse olen myös miettinyt ammattivalokuvaajaa ottamaan perheestämme kuvia, mutta vielä ei ole kukkaron nyörit antaneet periksi..

  Btw, mistä tuo sinun ihana paita ja nuo housut on?

 4. Aivan ihania! Kaunis perhe ja ihana pieni tyttönen teillä.

 5. Kauniita kuvia!

 6. Aivan ihania kuvia 😍 itse olen raskaana nyt 7. kuulla, ja kovasti mietin otattaisinko itsestäni ammattikuvaajalla kuvia, tai sitten perhekuvia vauvan juuri synnyttyä.

 7. Voi apua miten kaunis teidän tytär on! Ihania kuvia! Itsellä samanikäinen poika ja otimme pari vuotta sitten perhekuvat, näistä heräsi kyllä into ottaa uusiksi 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.