Söpöimmät lastenvaatteet alessa

Kesäalet ovat jo käynnissä – joka vuosi aiemmin ja aiemmin, tai siltä ainakin tuntuu 🙂 keräsin Babyshopilta ja Booztilta kivoimpia alehintaisia lastenvaatteita. Myös Lindexillä on hyviä, jopa 50 prossan alejuttuja!

 

JÄÄTELÖ-T-PAITA Bang Bang Copenhagen // HAALARI Gugguu // TEKSIPUSERO Stella McCartney // PINKIT PUPUKENGÄT Minna Parikka // BANAANISORTSIT Bobo Choses // FLAMINGOHOUSUT Petit By Sofie Schnoor // PUPUTENNARIT Minna Parikka // KORISSORTSIT Gardner & The Gang // BANAANIHAME Småfolk

UIMASORTSIT Småfolk // BANAANIUIKKARI Bobo Choses // HUPPARI Gugguu // TAKKI Mini Rodini // LENKKARIT Kuling // AURINKOLASIT Ray-Ban // KILPPARIHOUSUT Koolabah

POSTAUS SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.