Juhannuksena me…

…kerättiin kukkia

Luonnonkukat näyttävät niin ihanilta erikseen kirkkaisiin pulloihin asteltuina!

…herkuteltiin

Huh, huh, pakko palata taas ruotuun heti näin sunnuntai-iltana. Tuli nimittäin syötyä niin maan paljon. Käytiin aattoaamuna lähitilan suoramyynnistä hakemasta muutama tunti aiemmin nostettuja uusia perunoita ja vitsit, miten hyviä ne ovat. Parhaimmillaan tietysti juuri nostettuina, niin että kuoret lähtevät irti ihan itsestään pesussa. Illalla grillattiin iso satsi tofu-kasvisvartaita ja täytettyjä herkkusieniä. Tein lempikakkuani eli pavlovaa, joka katosi parempiin suihin välittömästi. Tein tällä ohjeella ja koristelin vielä horsmankukilla.

…nukuttiin!

Nukuin ihan älyttömästi juhannuslomalla. Vissiin jotain univelkoja kerääntynyt…sunnuntaina heräsin puoli yhdeltä! Jaakko oli sanonut lapselle 11 aikaan, että mennään herättämään äiti. Lapsi sanoi, että ei mennä, äiti tykkää nukkua.

…käytiin Kallossa

Porissa Mäntyluodon vieressä sijaitseva majakkasaari Kallo on ilmeisesti nyt ihan trendipaikka. Kaikki käyvät siellä ja ottavat kuvia kalliolla. Kunnon turreina niin myös me, hehe 😀 Kallossa on hauska pieni lasikoppi kallioiden päällä ja sinne voi hakea viereisestä kiskasta kahvit ja jätskit.

Äiti oli ostanut lapselle ihanan Noshin lintumekon. Minulla on pari kirpparilta ostettua Noshia ja nyt tuo uutukainen ja täytyy sanoa, että tykkään merkistä tosi paljon. Kankaat ovat aivan ihanan pehmeitä ja vaatteet laadukkaita.

…pelattiin

Löysin kirpputorilta Compatibility-pelin, jota pelattiin joskus Harjavallan tyttöporukan kanssa ihan himona. Älyttömän hauska peli, jossa huomaa kenen kanssa ajatukset menevät yksiin. Pelissä on parit ja 4-6 osallistujaa yhteensä. Kaikilla on korttipakat, joissa on samat kuvat.  Sitten kaikki etsivät tiettyjä nopan osoittamia sanoja parhaiten kuvaavat kortit pakoistaan – tai kortteja, joista tulee eniten mieleen kyseinen sana. Mitä enemmän pari valitsee samoja kuvakortteja, sitä enemmän saa pisteitä ja pääsee etenemään pelilaudalla. Alla olevassa kuvassa on esimerkiksi yhden pelaajan valitsemat kuvakortit sanalle kommunismi. Tämä kyseinen peli on vuodelta 1998, joten kuvatkin ovat sen mukaiset. Jos jollakin on tästä uudempi versio (2011) ja haluaa siitä eroon, niin ostan mielelläni!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.