Asuntomessutalo, jossa on sielua ja persoonaa

Lupasin kertoilla Asuntomessujen annista vielä vähän lisää ja tässä tulee. Halusin omistaa Villa Karhulle ihan oman postauksensa, sillä se teki todella vaikutuksen. Kokonaisuus olisi omaan makuuni liian retro, mutta tykkäsin tosi paljon kohteen ideasta, yksittäisistä esineistä ja siitä tarkkuudesta, jolla kohde oli sisustettu. Kyseessä on siis Frida Steinerin sisustama kohde, jossa kaikki kalusteet, esineet ja tekstiilit ovat SPR:n Konteista! Siis ihan kaikki. Ja Frida on kertonut, että kaikkien kamojen hinta oli yhteensä alle 2000 euroa.

Messukohteet ovat aika pelkistettyjä sisustukseltaan – luonnollisesti, koska kohteissa ei vielä asuta. Vanhoista tavaroista tulee välittömästi syvyyttä ja persoonaa sisustukseen. Siksi tuo Villa Karhu hyppää kohteiden joukosta esiin todella positiivisella tavalla. Messutaloja harvemmin sisustetaan ihan viimeisintä pientä sisustustavaraa myöten. Villa Karhussa sen sijaan on tosi paljon kaiken maailman kiinnostavaa tilpehööriä, joita voisi jäädä tuijottelemaan pitkäksikin aikaa.

Minusta on muutenkin hienoa, että Frida on tehnyt niin pilkuntarkkaa työtä kohteessa. Jos sisustajalle nimittäin antaa hommaksi, että täytäpä tämä kohde kirppiskamalla, niin voisi kuvitella että joku muu voisi mennä siitä, mistä aita on matalin. Vähemmälläkin nimittäin saisi talon noin suurin piirtein sisustettua: pöytäryhmä olkkariin ja pari vaasia sivupöydälle. Villa Karhussa ihanille tavaroille on kuitenkin hankittu hyllyköitä ja vitriinejä. Talossa on lukuisia hienoja mattoja, ryijyjä ja valaisimia. Monet huonekaluista ja tavaroista ottaisin todella mielelläni omaan kotiini.

Täällä siis kannattaa ainakin käydä, jos pyörähdät Porin messuilla!

1 Comment

  1. Onpa kaunis seinän väri makkarissa! Ensimmäisissä kuvissa näyttää ihan kultaan taittavalta vihreältä, mutta lähikuvassa harmaalta. Mieletön! Onko sinulla tietoa mikä maalisävy on kyseessä?

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.