Kesän kirppislöytöjä

Melkein aina Harjavallassa ollessani yritän päästä lähtemään sopivassa välissä Poriin kirppiskierrokselle, sillä kaupungissa on muutama ihan superhyvä kirppari, joista teen aina löytöjä. Patakirppiksellä on hyvät aukioloajat ja siellä tavara vaihtuu tiuhaan. Porin ja Ulvilan rajalla taas on Retrokirppis, missä taas on hyvät hinnat ja paljon huonekaluja. Jos haluaa tehdä oikein kunnon kirppiskierroksen, suosittelen vielä Friitalan löytötoria, Hyllymerta ja Karhu Kirppistä.

Tänä kesänä olen vaihteeksi tehnyt hyviä löytöjä myös oman lapsuudenkodin nurkista. Yksi ihana punoslaukku odottaa puhdistusta vuosikymmenten pölyistä ja seiteistä. Lapsellekin löysin pari ihanaa vaatetta, jotka ovat olleet aikoinaan minulla. Kolusin varastoa, kun etsin häistämme jääneitä paperipalloja Erikan häihin ja silmäni osuivat pinkkiin heppakollariin. Muistan, että rakastin sitä yli kaiken enkä olisi pukenut päälleni mitään muuta. Olin heppatyttö henkeen ja vereen. Paita unohtui yhdeksi kesäksi hevoshaan aitaan roikkumaan ja menetti vähän väriä, mutta on siltikin vielä kymmenien vuosien jälkeen ihan kelpo paita. Toinen varastolöytöni on tuo ihana keltakukallinen mekko, joka kuvissakin näkyy…

pöytäliina Patakirppikseltä

kukka-college Patakirppikseltä

suolakivituikku Patakirppikseltä

maljakko Patakirppikseltä

paperipaino Patakirppikseltä

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.