Yllärimatka alkaa – anna vinkkisi Krakovaan

Lähdimme tänään aamuvarhaisella Jaakon kanssa kaksin Krakovaan. En ole hiiskunut määränpäästämme täällä, sillä matka on yllätys miehelle. Ei siinä, että Jaakko mitään ylläreitä elämäänsä kaipaisi, mutta minulla on joku outo fiksaatio saada järjestää ihmisille yllätyksiä 😀

Krakova valikoitui matkakohteeksi siitä yksinkertaisesti syystä, että haluan viedä Jaakon Auschwitziin. Jaakko on kiinnostunut toisesta maailmansodasta ja katsoo mielellään historialeffat ja -dokumentit tuosta maailmanajasta. Hän on joskus myös kertonut, että haluaisi vierailla joskus Auschwitzissa. Matka tulee olemaan varmasti rankka, mutta toisaalta sellainen, joka minusta pitää tehdä.

Jos teillä on matkavinkkejä Krakovan kaupunkiin, otan mielelläni vastaan. En ole synttärihulinoissa ehtinyt yhtään selvittää, mitä siellä kannattaa tehdä, joten kaikki ideat otetaan kiitollisina vastaan.

1 Comment

  1. Wielitchkan suolakaivokset on hieno nähtävyys. Jos olette pidempään suosittelen ottamaan auton/taksin ja ajamaan etelään Zakopaneen! Puola on kiva matkakohde, koska lähellä ja hintataso edullinen!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.