Lastenvaatehaaveita

POSTAUS SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

Kerrankin meillä ei tule paniikkia välikausi- ja talvikamojen kanssa, koska päästiin testailemaan Kulingin kamoja. Lekmer siis lähetti meille ison pinon haalareita ja sadekamppeita, mutta niistä lisää Instan puolella lähipäivinä. Myös pipotilanne on hyvä, kiitos pakkomielteisen suhtautumiseni Gugguun pipoihin. Haaveissa on silti edelleen tuo kollaasin pinkki kypäräpipo, joka meillä oli ja joka olisi sopinut varmasti vielä tänä talvenakin, koska ostin aikoinaan yksivuotiaalle niin reilun koon. Mutta jonka Jaakko siis heitti armotta pesukoneeseen ja jonka kohtalon voitte aavistaa…

Lekmerillä kiinnitin tovi sitten huomioni tuohon Reiman haalariin. En voi vastustaa eläinkuviollisia lastenvaatteita ja tuossa haalarissa on hiukan Mini Rodini -viboja. Hinta on hiukan siedättävämpi, 139 euroa. Kollaasissa muitakin ihania, kuten Mini Rodinin uutuuksia Babyshopilta. Tuo retro cat campus -kuvitus on niin söpö.

Lekmerillä on muuten juuri nyt sadevaatteet 20 – 50 prossan alennuksessa, joten jos sadevermeet ovat vielä hankkimatta, kannattaa käyttää ale hyödyksi. Sadevaatteisiin pääset TÄSTÄ.

PUSERO Mini Rodini // HAALARI Reima // RUSKEA TAKKI Mini Rodini // KYPÄRÄMYSSY Gugguu // PINKIT TOSSUT Victoria // PINKKI TAKKI Mini Rodini //SAAPPAAT Tinycottons

2 Comment

  1. Hei, olisi mielenkiintoista tietää, mitä teet lapsen pieneksi jääneille vaatteille? Itse vasta toin julmetun määrän vauvan ja lapsen vaatteita takaisin kirpparilta, kun eivät menneet kaupaksi alle euron hinnoista huolimatta.

    1. Mulla melkein kaikki vaatteet jäävät muun perheen (tulevaan) käyttöön (meillä se hyvä puoli, että landella on tilaa säilyttää). Jotain parempia vaatteita myin kerran Ipanaisessa ja siellä meni hyvin. Ja he laittavat myymättömät vaatteet hyväntekeväisyyteen. Jos itse myisin niin varmaan veisin myymättömät suoraan kirpparilta Konttiin/Uffiin.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.