Sopimattomia ja sopivia Halloween-asuja…

Meillä on jo tämän vuoden ekat Halloween-kemut juhlittu, kun kälyn lapsen synttäreitä vietettiin hurjissa merkeissä. Meidänkin pieni on osannut jo alkaa odottaa Halloweenia ja serkun teemasynttärit tulivat kuin tilauksesta.

Kävimme perjantaina etsimässä naamiaisasua lapselle. Varsinaisesta juhlakaupasta ei löytynyt mitään ja aloin miettiä, onko ihan sopivaa pukea lastaan kaikkiin niihin pukuihin, joita naamiaiskaupassa oli myynnissä. Minusta esimerkiksi poliisiasu mekolla on vähän outo lastenjuhlissa… Puhumattakaan intiaaniasuista yhtään missään naamiaisissa.

Parhaat naamiaisvermeet löysimmekin sitten ihan Flying Tigerista. Lapsi kiinnitti ensimmäisenä huomionsa luutaan ja päätimme sitten kehitellä hänelle luudan ympärille noita-asun.


Hatullinen panta ja luuta ovat Tigerista ja seittisukkahousut sekä lepakkohame H&M:stä. Kurpitsa sattui mukaan kuviin juhlapaikalla.

Meikäläisen peruukki on H&M:stä ja panta Tigerista.

Kerrankin sai meikata vähän eri tavalla kuin yleensä. Kulmakarvoissakin oli pinkkiä glitteriä, harmi kun se ei oikein kuvista erotu.

Myös Jaakon hämähäkinseitti on Tigerista, samoin muovikäsi. Jaakko kätteli sillä synttärisankaria, joka pahaa-aavistamattomana vetäisi sen irti…

2 Comment

  1. Kieltämättä monelle Halloween tuntuu olevan lupa pukeutua kittanoihin seksibeibikostyymeihin. Ei siihen sinänsä mitään lupaa edes tarvita, ja siinähän pitävät hauskaa. Mutta antaa lasten olla pikkunoitia ja lakanakummituksia.

    https://aatenarikka.blogspot.com/

    1. Jep! Aikuisten Halloween-juhlat ja -asut on sitten asia erikseen…

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.