Yksivärisiä lastenvaatteita sittenkin, kiitos

POSTAUS SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

Olen aina tykännyt lastenvaatteista, joissa on hauskoja, lapsekkaita kuvioita. Tämä varsin vahva mieltymykseni on johtanut siihen, että lapsemme vaatteet ovat kovin huonosti yhdisteltävissä. Jotkut vaatteet saattavat jäädä jopa käyttämättä tai ainakin vähälle käytölle, koska on turhan hankala löytää mitään, minkä kanssa kyseisen vaatteen pukisi.

En ole jostain syystä onnistunut siirtämään omia vaatehankintaperiatteitani lapsen vaatteisiin. Pyrin nimittäin pitämään oman vaatehuoneeni järkevänä kokonaisuutena, jossa kaikki sopisivat kaiken kanssa. Tämä pitäisi naurettavat kaappi täynnä vaatteita, muttei mitään päälle pantavaa -kriisit loitolla. Toistaiseksi olen tosin omien vaatteidenikin suhteen aika onneton ja vaatekriisejä tulee liian usein.

Nyt siis menevät lastenvaateostoksilla kuosivaatteet hetkeksi pannaan ja hankin ennemmin helposti (niihin kuviollisiinkin vaatteisiin) yhdisteltäviä yksivärisiä lastenvaatteita. Kollaasissa muutamia esimerkkejä. Babyshopilla on paljon 50 prosentin alennuksia, joista osasta saa vielä TÄNÄÄN 10 prosentin lisäalen koodilla 10EXTRAMSS.

VALKOINEN PUSERO Mini A Ture // VELUURIPUSERO Petit by Sofia Schnoor // VELUURIHOUSUT  Petit by Sofie Schnoor// KELTAINEN PUSERO Emile Et Ida // MUSTAT HIIHTARIT Beau Loves // MINTUNVIHREÄT HOUSUT Ebbe Kids // VAALEANSININEN MEKKO Gugguu// TUMMANSINISET HOUSUT Petit by Sofie Schnoor

4 Comment

  1. Pohditko koskaan näitä postauksia tehdessäsi kulutustottumuksiasi ja millä tavalla osaltasi vaikutat ihmisten ostoskäyttäytymiseen? Itse olen alkanut kokemaan uusien vaatteiden ostamisen melko pulmallisena ottaen huomioon tavoite hidastaa ilmastonmuutosta. Varsinkin lastenvaattteissa käyttöaste jää niin kovin lyhyeksi. Toki olen siinä samoilla linjoilla, että jos vaatteita ostaa, niin kannattaa satsata vähän parempaan laatuun.

    Kuvioidut lastenvaatteet koen ekologisemmaksi kun tahrat eivät näy yhtä hyvin 😀

  2. Pohdin ilman muuta! Toivon tietysti, että ihmiset ostavat vain tarpeeseen ja silloinkin laadukkaita vaatteita, jotka kestävät useampien lasten päällä.

  3. Pakko kysäistä: saatko sinä siis valita, mitä lapsesi pukee päällensä? 🙂 Meidän omatahtoinen ihanjustkolmevuotias valitsee asunsa joka aamu ihan itse, joten päällä on sitten suloinen sekamelska dinosauruksia, Minioneja ja raitoja, eivätkä väriyhdistelmät osu kuin sattumalta omaa silmääni miellyttäviksi. Juhliin tms. toki yritän antaa vaikka pari asuvaihtoehtoa, jotka olisivat kokonaisuuksina jotakuinkin tyylikkäitä, mutta arjessa lapsi saa valita oman päänsä mukaan – siinä kätevästi häviää aamuista yksi mahdollinen turhan raivarin aihe. 😀

    Toistaiseksi tämä ei ole rieponut niin paljon, että olisin viitsinyt jo vaatteen ostohetkellä, useimmiten (netti)kirpparilla, aina miettiä että kaikki lapsen vaatekaapissa sopii varmasti yhteen – enkä varsinkaan ala ohjeistaa vaatteita myös hankkivia isovanhempia oikeanväristen raitayhdistelmien suhteen. 😀 Katson kyllä ihaillen, miten monet muksut on aina niin tyylikkäästi puettuja, mutta meistä ei näköjään (ole ainakaan vielä) tullut lapsen vaatteisiin erityisellä panostuksella suhtautuvaa perhettä. Vähän odottelen, milloin kaveriporukan armoitettuna tyyliniekkana tunnettu mieheni herää tähän asiaan ja ottaa ohjat isällisiin käsiinsä 😀

  4. Haha joo saan valita! Meillä laitetaan yleensä illalla aina seuraavan päivän vaatteet valmiiksi ja aamulla sitten vain nopsasti pujahdetaan niihin 😀 siis tokikaan nämä päiväkotivaatteet eivät ole viimeisen päälle mietittyjä että sopivat yhteen, siinä kohdin vaikuttavat ihan muut asiat, kuten että vaatteissa on mukava olla ja leikkiä koko pitkä päivä! Tää postaus koski enemmän niitä ”edustusvaatteita” 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.