Älyttömän hyvä ripsari ja muita viikon parhaita


Paras juoma

Inhoan, inhoan talven tuloa. Kun kylmyys menee luihin ja ytimiin. Selviän pitkästä, pimeästä ja kylmästä talvesta hyggeilemällä oikein olan takaa: tekemällä kodista pehmeän pesän, jonne kaivautua talviunille. Olen hiljattain vaihtanut kahvin melkein kokonaan teehen ja löytänyt ehdottoman lemppariteemerkkini: Yogi Tean. En kaipaa teeltäni kofeiinia vaan tykkään juoda yrtti- ja mausteteetä. Yogilta on löytynyt ihan huippumaku, jonka avulla olen itse asiassa saanut itseni vieroitetuksi makeanhimostani! Merkin lakritsitee on nimittäin juuri sopivan makeaa, ettei karkkihammasta kolota iltaisin niin kovasti, kun olen kuppini juonut. Lakritsiteepakkauksia menee varmaan monta kuukaudessa, onneksi niitä saa aika monesta normikaupasta. Merkillä on myös muita ihania makuja kuten Choco Chili ja Sweet Chai.

Paras uutuusmeikki

Kävin perjantaina pressipäivillä, missä törmäsin todella hyvään uuteen ripsiväriin. Jäin nimittäin juttelemaan Korresin pisteelle, koska tykkään ylipäätään heidän tuotteistaan tosi paljon. Edustaja antoi sitten mukaani testattavaksi heidän uuden, silikonittoman Volcanic Minerals Drama Volume -ripsivärinsä. Ripsaristahan saa tietysti heti käsityksen, onko tuote itselle sopiva vai ei ja minähän ihastuin tähän aivan päätä pahkaa. Tykkään extratuuheuttavista ja -pidentävistä ripsareista ihan arkenakin ja tämä todellakin antaa sellaista volyymia ripsiin, että kelpuutan omaan käyttöön. Tässä on kaikenlisäksi ripsiä hoitavia ainesosia mukana. Mustan lisäksi saatavilla on myös hauska punaisenruskea sävy.

Paras tapahtuma

Kävimme sunnuntaina spageteilla Jumbossa ja katsomassa Ryhmä Hau -lastentapahtumaa. Vainun ja Sampan tähdittämä show oli just sopivan pituinen, että kolmevuotiaskin jaksoi keskittyä ja tanssia koirien mukana. Hahmot tulivat vielä esityksen päätyttyä halittaviksi ja katsokaa nyt tuota lasta, miten antaumuksella hän syleilee koiraa.

Olen miettinyt usein, että mikä noissa hahmoissa viehättää. Meidän tyttömmehän on aika ujo eikä todellakaan juokse halimaan vieraita ihmisiä. Mutta kun sillä vieraalla on tuollainen kostyymi päällä, niin johan halutaan halia ja heitellä ylävitosia. Lapsihan halusi jo kaksivuotiaana Muumimaailmassa halata jokaisen Muumi-hahmon ja istua pitkäänkin sylissä. Äitini sanoi, että myös Kirjamessuilla piti saada syleillä kaikki hahmot, PAITSI sellaiset, joilla oli ihmiskasvot.

Paras sarja

Viime viikolla hehkutin Nonsense-podista bongaamaani dokumenttia ja tätäkin sarjaa olen itse asiassa alkanut katsoa Alexan ja Lindan suosituksesta. C Morella nähtävä Younger kertoo siis nelikymppisestä Liza Millerista, joka on kotiäitivuosiensa jälkeen pudonnut armotta työelämän kelkasta. Niinpä hän huijaa kirjakustantamon työhaastattelussa olevansa 26-vuotias ja saa työpaikan. Voitte siis kuvitella, että syntyy kaikenlaisia jännittäviä tilanteita, kun Liza yrittää pitää kulissiaan yllä.

Asetelma on kutkuttava ja tuottajana Darren Star, joka on tuottanut sellaisia huippusarjoja kuten Sinkkuelämää ja Melrose Place. Siksi odotinkin hiukan enemmän tältä sarjalta. Aiheesta saisi nimittäin irti vaikka mitä! Nyt tässä jumitutaan minusta liiaksi pintapuolisiin asioihin. Puutteistaan huolimatta sarja on just loistava aivot narikkaan -sarja. Katsotaan tätä Jaakon kanssa (!) ehkä kerran viikossa pari jaksoa, kun olemme molemmat siinä moodissa, ettei jaksa keskittyä yhtään mihinkään syvällisempään. Lisäksi C Morella on näitä monta tuotantokautta, eli jos kaipaat kevyttä sarjamaratonia, niin suosittelen!

1 Comment

  1. Hyvän ripsarin löytäminen on aina yhtä ilostuttavaa 🙂 Itse olen juuri ottanut käyttöön Diorin Diorshow Pump ’N’ Volume -ripsarin ja se on kans ihan huippu! Ripset tosiaankin saavat uuden ulottuvuuden 🙂
    Ja tuo Younger-sarja, se on täälläkin viikonlopun suosikki. Aina ei jaksa katsoa jännitystä tai draamaa.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.