Luonnonkosmetiikkasuosikkini alessa

POSTAUS SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

Kokonaiseksi Black Friday -viikoksi muuttuneena ostohysteria-aikana ei kannata haalia itselleen turhaa tavaraa vain koska halpaa. Black Friday -kamppisten aikaan sen sijaan kannattaa hankkia alehintaan sellaista, mitä oikeasti tarvitsee. Esimerkiksi käyttämäänsä kosmetiikkaa kantsii hamstrata halvemmalla hinnalla. Halusin mainita etenkin yhdestä hyvästä alesta. Luonnonkosmetiikkamerkki Madaralla on nimittäin säännöllisin väliajoin sama 40 prossan alennusmyynti sivuillaan, niin myös Black Friday -viikonloppuna (23. – 26.11.2018). 40 pinnaa on jo tosi hyvä ale! Lisäksi kaikkiin yli 60 euron tilauksiin lisätään tilaajalahjana täysikokoinen Deep Moisture Eye Contour Cream.

Madara on ehdottomasti yksi lempimerkkini, mitä luonnonkosmeen tulee. Tuotteet ovat laadukkaita, purkit kauniita ja hinta on ok. Se ei ole mikään halpis muttei ökykalliskaan. Etenkin kun hinnoista lähtee tuo 40 pinnaa pois, hinnat ovat jo hyvinkin kiinnostavia, oli budjetti mitä tahansa.

Minulla on muutamia ihan ehdottomia suosikkeja Madaralta, niistä seuraavaksi. (Osa tuotteista saatu blogin, osa työn kautta ja osan olen ostanut.)

Siis TÄ-MÄ: Infusion Blanc Supreme Hydration Body Lotion. En ole oikeasti vielä koskaan törmännyt yhtä hyvään kosteusvoiteeseen. Olemme siskon kanssa tästä molemmat yhtä ymmällämme. Voide imeytyy nopeasti mutta iho pysyy kosteutettuna pitkään. Erityisesti säärteni iho on niin kuiva, että illalla käyttämäni voide on jo aamulla sujahtanut johonkin niin, että ihon pinta tuntuu taas kuivalta. Tämä puolestaan saa ihon tuntumaan vielä seuraavana päivänäkin kostealta. Lisäksi tuoksu on aivan ihana, kuten Madaroissa yleensäkin. Tätä en ihan hevillä vaihda. Alennuksen jälkeen tällä on hintaa vain kymppi, taidan hamstarata itsekin muutaman putelin.

Myös yhdet parhaista käyttämistäni naamioista tulevat Madaralta. Ultra Purifying Mud Mask Detox -naamio on ihan ykkönen. Sen tehon huomaa välittömästi, kun naamion on pessyt pois ja iho tuntuu ihanan sileältä ja puhtaalta. Myös Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud Repair Mask on ihana. Teen näillä kahdella yleensä multimaskingia: t-alueelle detox-mutanaamio ja poskille hiilinaamio.

Tuo Smart-naamio näyttäisi muuten olevan Madaran verkkokaupan myydyin tuote, joten muutkin tykkäävät. Olen huomannut, että Madaran naamiot ovat tosi kehuttuja muutenkin.

Näitä lasten tuotteita olen hypettänyt ennenkin. Sain näitä testiin jo lapsen vauva-aikana enkä ole vieläkään törmännyt ihanampiin lastentuotteisiin. Tuo Cocoa & Plum Creamy Oil on ihan ehdoton kuivalle iholle!

Käytän myös Madaran seerumeita ja kasvovoiteita, joita löytyy niin kuivalle kuin rasvaiselle iholle. Tuo hamppuhuulivoide on muuten myös yksi suosikeistani! Valikoima on laaja mutta kuitenkin selkeä. Kannattaa tutustua, etenkin jos luonnonkosmetiikka yhtään kiinnostelee. Olen itse huomannut, että kun siihen kerran lähtee niin alkaa pikku hiljaa vaihtaa suuren osan ihonhoitotuotteistaan luonnolliseen…

Muita Black friday -kosmetiikka-aleja:

Nobe Beauty: Koko verkkokaupan valikoima 25-65 % alennuksella. Täällä on kaikkea ihanaa Korea-kosmesta Beautyblendereihin ja Tangle Teezereihin!

Jolie: Ylellistä luonnonkosmetiikkaa hyvillä alennuksilla.

Biodelly: Koodilla biodellyblack18 saa 20% alennuksen kaikista tuotteista pe-ma 23.-26.11.2018.

House of Organic: Yli 200 tuotetta useilta tuotemerkeiltä, jopa -70%

Hyvinvoinnin.fi: Paljon isojakin aleja vitamiineista luonnonkosmetiikkaan.

Bearel: Jopa 50 % ale, paljon Korea-kosmetiikkaa

Eleven: Tarjoukset vaihtelevat päivästä riippuen. Hyviä aleja ja jättimäinen valikoima!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.