Minun vuoteni 2/4

Kvartaalikatselmus jatkuu. Tässä toisen vuosineljänneksen kivoimpia juttuja ja luetuimpia postauksia.

Huhtikuu

Huhtikuun (ja koko vuoden) isoimpia juttuja oli tietysti viimeinen päiväni Iltalehdessä ja yrittäjäksi ryhtyminen. Jätin haikeat hyvästit IL:lle kahdeksan vuoden jälkeen, mutten ole katunut päätöstäni kertaakaan. Olen rakastanut vapauttani niin syvästi, että saisi tapahtua kyllä melkoinen mullistus, että tästä luopuisin. Tosin, huh, ihan hiki nousee pintaan vieläkin, kun mietin ensimmäisiä päiviäni yrittäjänä. Töitä oli ihan liikaa ja suhasin hullun raivolla ympäriinsä. Onneksi olen osannut rauhoittaa elämääni tuosta.

Tässä kuussa lähdettiin perhelomalle Turun Caribialle ja oli ihanaa! Dinokin pääsi mukaan, kun huoneistoomme sai ottaa koiran. Nyt on alkanut muuten on alkanut taas kutkutella miniloma Suomessa perheen kesken, ja puheissa on ollut niin Nurmes kuin Jyväskyläkin.

Huhtikuussa ilmestyi myös Deko, jossa oli juttu meidän kodista. Minusta ja kirjastani tehtiin vuoden aikana monia lehtijuttuja, mutta tämä oli ehdottomasti yksi mieleenpainuvimmista vaikkei kirjastani kertonutkaan. Olen aina salaa haaveillut, että sisustukseni kiinnostaisi sisustuslehteä, joten hykertelin onnesta, kun Dekosta otettiin yhteyttä.

Huhtikuussa luettiin ja tykättiin erityisesti näistä postauksista:

Herkän on pakko siivota ihmisiä elämästään

Kirje synnytyksen jälkeen ahdistuneelle itselleni

Toukokuu

Toukuussa julkaistiin kirjastani ja vauvavuodestamme kertova juttu Kaksplussassa. Olin iloinen, että tarinani kiinnosti niin monia medioitakin.

Toukokuussa lähdimme myös siskon ja miehensä kanssa Kosille. Oli aivan superihana reissu, mitäpä muutakaan. Kreikka on happy placeni ja kaipaan sinne aina, kun en ole siellä. Elän koko tulevan vuoden kiireet onnellisena sen ajatuksen turvin, että syyskuussa olen taas tuolla, vieläpä kahdestaan Jaakon kanssa.

Tässä kuussa julkaistiin myös kirjapodcast, jossa minäkin olin mukana. Käy kuuntelemassa TÄÄLLÄ, jos jäi väliin.

Toukokuussa tykkäiltiin:

Mielipide: microblading-kulmien ei kuulu näyttää meikatuilta

Lapsen saanut saa surra entisen elämän menettämistä

Kesäkuu

Kesäkuu sujui rennoissa merkeissä. Laitoimme terassia kuntoon ja otimme iisisti.

Kesäkuussa löysimme myös aivan maagisen ihanan paikan, kun valokuvaaja Camilla Bloom pyysi meidät kuvattaviksi Malminkartanon Omenatarhaan. Kuvista tuli niin hienoja, että hyvä etten itkua tihrustanut. Pitäisi palkata Camilla uusiin kuvaussessiohin, sillä olen nyt kierrättänyt näitä omenatarhakuvia vaikka kuinka monen postauksen kuvituksena.

Kesäkuussa tykättiin erityisesti tästä:

Rikotaan tabuja, puhutaan mielenterveysongelmista!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.