Koti 2019

Mahtavat alkuvuoden energiani sammahtivat heti alkuun, kun onnistuin saamaan itselleni inhan flunssan. No, parantelen nyt tätä ja katsotaan sitten sitä uutta alkua. Julkaisen nyt paremman puutteessa muutamia uusia kotikuvia, joita nappailin jokunen päivä sitten.

Juuri nyt sisustusrintamalla kiinnostelevat viherkasvit ja keramiikka. Omia tauluja on toivottavasti tulossa lisää! Lisäksi haaveilen keramiikkaharrastuksesta siskon vanavedessä. Rottinki-innostus jatkuu ja on levinnyt tytön huoneen puolellekin…

Sain Jaakolta joululahjaksi lahjakortin Plantageniin ja kävin ostamassa uuden vihreän kokoelmiini, onkos tuo nyt sitten kumiviikuna, ehdin jo unohtaa. Näin perillä olen kasveista, mutta ihan hyvin olen nyt saanut pidettyä ne hengissä! Ruukku löytyi Ikean alesta kympillä. Ostin sen viipymättä nimittäin isoja reiällisiä ruukkuja ei niin vain löydä tuohon hintaan.

Erika puolestaan antoi joululahjaksi tuon keramiikkatunneillaan tekemänsä kädenmuotoisen pikkulautasen, jossa säilytän sormuksiani. Ihana!

Rottinki on tosiaan löytänyt tiensä tytön huoneeseenkin…

Sängyn alla oleva kori löytyi Patakirppikseltä Porista ja se on ihan täydellinen Duplojen säilytykseen. Ostin tytölle kirppikseltä pari säkillistä Duploja kirpputorilta. Nyt niitä taitaa olla riittämiin…

3 Comment

  1. Moi Irene! Ihania kuvia ja ihana koti! Minkä valmistajan mahtavat olla tyttösi huoneen päiväpeitto ja vuodekatos? Onnea uudelle vuodelle 😊
    Terkuin, Kata

    1. Moikka Kata! Päiväpeitto on lainattu äidiltä maalta, olisikohan se jonkun itse virkkaama? Vuodekatos on Ellokselta <3

  2. Hei vitsi oon monesti Instagramissa ihaillut teidän kotia mutta tosi kiva katsoa ”kunnolla ajan kanssa” kuvia myös sun blogista. 🙂 Sulla/teillä on niin hyvä maku. Tosi kodikasta ja kaunista!

    -Saranda

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.