Nämä kauneustuotteet käytin loppuun

SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

Näin kauneudesta kirjoittavana bloggaajana ja toimittajana vähissä ovat ne purkit, jotka käytän loppuun (ainakaan kovin lyhyessä ajassa). Vain aivan muutamat helmet ovat sellaisia, joita käytän sitkeästi, vaikka jonossa odottelee muitakin testipurkkeja.

Tässä näitä harvoja loppuun koluttuja tuotteita:

The Ordinaryn tuotteisiin tutustuin ensimmäistä kertaa, kun itse Kim Kardashian kertoi käyttävänsä tätä kuvassakin näkyvää Granactive Retinoid 2% Emulsion -seerumia. Kiinnostavan tästä tuotteesta tekee sen hinta: 12,80 euroa. A-vitamiinituotteita kun ei yleensä saa lähellekään tähän hintaan. The Ordinaryn tuotteet ovat kehuttuja, tehokkaita ja edullisia.

Kiinnostuin retinoideista toden teolla toissa vuonna, kun haastattelin Iltalehden juttuun Suomen Kosmetologien Yhdistyksen puheenjohtaja Anne Parkkista. Hän muistutti, että A-vitamiini on kosmetiikan aineosista se, jonka teho ei ole kiistanalainen. Lääketiede luokittelee A-vitamiinin ikääntymistä korjaavaksi aineosaksi. Ja tämä on siis fakta. Tutkimusta on niin paljon ja niin pitkältä ajalta, ettei tässä ole mitään epäselvää: A-vitamiini on ylivoimainen ainesosa ihonhoidossa. Se tasoittaa talineritystä, nopeuttaa ihosolujen uusiutumista ja aktivoi kollageenin muodostusta. Sopii siis täydellisesti niin akneihon kuin ikääntyvän ihonkin tarpeisiin.

A-vitamiini kuuluu siis päivittäiseen ihonhoitorutiiniini tästä hamaan loppuun asti. Kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota retinolin muotoon ja tuotteen laatuun. Jos incissä lukee esimerkiksi Retinol, Retinaldehydi tai r-Retinoate, on kyse tehokkaasta ja aktiivisesta muodosta. Retinol palmitat, asetat ja linoleate taas eivät ole yhtä tehokkaita. The Ordinaryssa on Granactive Retinoid -aktiiviainetta ja puhtaan retinolin kapseloitua muotoa, joiden luvataan hoitavan ihoa muita johdannaisia kattavammin.

Minulla on nyt meneillään tätä jo toinen pullollinen ja olen tykännyt! Ensimmäisen sain testiin, toisen ostin. A-vitamiini saattaa joillakin ärsyttää ihoa tosi paljon, mutta tämän ainakin luvataan olevan ärsyttämättä herkkääkin ihoa. Oma ihoni kestää melkein mitä tahansa, joten en siksi osaa arvioida tätä asiaa paremmin, mutta ainakin Elevenin tuotesivuilla sanotaan, että tuotteen aktiiviaineet hoitavat ihoa ilman retinolille tyypillistä ihoärsytystä.

Osta Granactive Retinoid 2% Emulsion -seerumia Eleveniltä 

Yllä olevassa kuvassa on puteli, joka on todella mullistanut hiustenhoitoni. Oikeastaan on jopa vähän ärsyttävää, että koskaan testasin Olaplexin hiustuotteita, koska sen jälkeen mikään muu ei kyllä tunnu enää missään. Ja nämä tuotteet taas eivät varsinaisesti ole tulleet tunnetuksi edullisesta hinnastaan.

Testipurkkini (shampoo ja hoitoaine) ovat kohta kaluttu aivan loppuun ja joudun ostamaan uudet purkit, sillä näitä parempia ei yksinkertaisesti ole. Eikä se mikään ihme ole. Olaplexhan on tuttu patentoidusta Bond Building Chemistry -koostumuksestaan. Samaan ei pysty mikään muu firma vaikka kuinka haluaisi.

Olaplex siis oikeasti korjaa hiusta, ei vain teeskentele korjaavansa silikonilla. Parasta tässä on, että vaikutuksen huomaa samalla, kun pesee tukkaansa. Hiuksista tulee supersileät, kosteutetut ja terveet ja takutkin avautuvat helposti.

Tästä on kyllä äärimmäisen vaikea panna paremmaksi. Hinta tosin kyllä kirpaisee ainakin meikäläistä, mutta minkäs teet.

Osta Olaplexia Eleveniltä

Kuvassa myös toinen ehdoton tukkatuotesuosikkini nimittäin P-A-R-A-S kuivashampoo: Batiste Dry Shampoo Divine Dark. Meille tummatukkaisille kuivashampoot eivät ole ihan itsestään selvyys, koska tuotteen pitää todellakin olla tummille hiuksille tarkoitettu ellet halua näyttää kummalliselta jauhopäältä. Batiste on todennäköisesti paras kuivashampoo vaikkei edes otettaisi huomioon hinta-laatusuhdetta. Purkin hinta on nimittäin seitsemän euroa (alessa Kicksissä!) ja meidän taloudessa noita kuluu varmaan purkki kahteen viikkoon, sillä käytämme niitä Jaakon kanssa kumpikin. Jätämme siis luksuskuivashampoon muille, koska olemme todellakin ihan himokäyttäjiä.

Osta Batistea 20 prosentin alella Kicksistä

Tämä uutuuspurkkini ei vielä ole tyhjä, mutta tyhjenee kovaa vauhtia. Olen itse asiassa aika yllättänyt kuinka paljon tätä on vielä jäljellä, vaikka käytän tätä kerralla aivan tuhottoman määrän. Riittoisaa siis – ja edullista!

Kun innostuin korealaisesta ihonhoitofilosofiasta, innostuin nimenomaan imeyttämisestä. Siis että iholle juotetaan kerrostamalla erilaisia tuotteita ja lopputulos on ihanan täyteläinen. Tuo superkehuttu Holika Holikan 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid -tehokosteuttaja on tähän hommaan aivan täydellinen. Se nimittäin katoaa ihoon aivan ällistyttävän nopeasti, mikä taas tekee imeyttämisestä helpompaa. Koreassa tämä homma kulkee nimellä 7 Skin Method, jossa hoitonestettä saatetaan juottaa iholle seitsemän kerrosta. Saatan itse asiassa itse imeyttää vielä useamman kerroksen, jos on aikaa ja tulossa joku tärkeä tilaisuus, jossa haluan ihon olevan parhaimmillaan. Tämäkin on siitä kiitollista puuhaa, että sen täyteläisemmän ihon ihan käytännössä huomaa ja tuntee, kun se on täynnä hoitonestettä.

Elevenillä on tosi hyvät valikoimat suosittua Holika Holikaa, mutta tuo 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid sattuu juuri nyt olemaan heiltä loppuun myyty, samoin Bearelilta. Ei mikään ihme, kyseessä on tosi suosittu tuote. Mutta Elevenillä voi ilmoittautua odotuslistalle, jos innostuit tuotteesta!

Meikkituotteita saan harvoin loppumaan, sillä arsenaalini on niin valtava ja vaihtelen tuotteita koko ajan. Meikkivoiteita ja ripsareita sen sijaan saan jopa käytettyä loppuun. Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation SPF20 on ehdottomasti yksi lempimeikkivoiteitani. Se peittää olematta ollenkaan pakkelimainen – lopputulos on aina kauniin kuulas. Sekoitan siihen arkena vähän seerumia ja juhlaan se käy sellaisenaan. Eikä se ole arkeenkaan ollenkaan liian paksua, mutta tykkään itse tosi kuulaasta meikkipohjasta ja sekoitan siksi meikkivoiteeseen usein seerumia. Ja plussaa tietysti SPF:stä ja kauniista pumppupullosta.

Osta Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation Elevenistä

Myös Bybi Beauty Babe Balm vetelee viimeisiään ja se on aivan ehdoton monitoimibalm-suosikkini ja vielä luonnonkosmetiikkaa. Olen tykännyt myös kulttisuosikki Elizabeth Ardenin Eight Hour Creamista, mutta Bybistä tuli ensikokeilulla suosikkini. Huomasin, että se myös oikeasti hoitaa todella tehokkaasti. Se sai nimittäin kuivat nenänpieleni parantumaan yhdessä yössä. Käytän balmia paitsi huuliin ja muihin kuiviin kohtiin iholla myös pakkasvoiteena ja KUULTOTUOTTEENA. Ihan loistava monitoimituote.

Osta Bybi Beauty Babe Balm Joliesta

4 Comment

  1. Harmittaa, kun minulle tuli POD-ihottuma tuosta Holika Holikan 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid -tehokosteuttajasta. (https://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00499) Jouduin kääntymään ensimmäistä kertaa ikinä myös ihotautilääkärin puoleen, ja hakemaan sitä varten lääkitystä. Olen nyt taistellut ihottuman kanssa elokuusta.

    Luin niin monta suositusta kyseisestä tuotteesta eri blogeista, eli se varmasti on hyvä tuote. Omalle iholleni se ei jostain syystä sopinut. En uskalla enää pahemmin käyttää korealaista kosmetiikkaa.

    Muutamia minunkin luottotuotteita löytyi kuitenkin listalta 🙂

    1. Voi äh se on kyllä ikävä vaiva! Kaikki tuotteet/tehoaineet ei sovi kaikille, ois vaan hyvä selvittää mikä ainesosa ei sovi omalle iholle. Sitä kun voi tietty olla muissakin tuotteissa. Osasiko se lääkäri sanoa, että mikä tuota podia voi aiheuttaa?

  2. Heippa! Tilasin heti tästä intoutuneena tuota a-vitamiiniseerumia. Käytätkö sitä vain iltaisin? Entä kuinka usein? Ohjeissa näkyi olevan, että kannattaa aloittaa varovasti. Oma ihoni on maailman haastavin, herkkä, pintakuiva ja aikuisiän aknesta (toivottavasti!) pikkuhiljaa toipuva.

    1. Käytän joka ilta 🙂 ja voiteen alla. En tosiaan tiedä mitä tarkoittaa varovasti aloittaminen, oma ihoni on niin kestävä ettei tarvinnut aloittaa varovasti 😀 mutta kannattaa varmaan vähän kuulostella että jos ärsyyntyy niin pitää vähän taukoa?

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.