Suosikkiasu pakkasilla

Nyt on sellaiset kelit, etten lähtisi ulos kotiovesta ollenkaan, ellei olisi aivan pakko. Olen kuitenkin tässä vuosien varrella oppinut pukeutumaan niin, että siedän jotenkuten näitä kovimpia pakkasia.

Täksi talveksi hankin kunnon makuupussimaisen muhkun takin Weekdaylta. Näytän siinä varmaankin Muumien möröltä, mutta aivan sama. Tärkeintä on, että takin alle mahtuu vaikka kaikki omistamani villapaidat. Näillä pakkasilla aivan vihoviimeistä olisi yrittää korostaa vyötäröä 😀

Housujen alle sukkikset ja jalkoihin villasukat sekä Sorelin kunnon talvimöhköt, varsinkin silloin kun ei niin tarvitse edustaa. Huomaan käyttäväni talvisin pelkästään villapaitoja, lempparini on harmaa kasmirneuleeni sekä kuvissa näkyvä, kirpparilta löytämäni mohairneule aivan superihanassa marjapuuron sävyssä. Aitoihin materiaaleihin kannattaa panostaa, jos mielii pysyä lämpimänä. Kierrä siis kaukaa akryylit!

takki Weekday

neule, kengät ja Guccin laukku 2nd hand

housut Marks & Spencer

pipo Zara Home (vanha)

Älkää välittäkö kännykästä kuvissa, kamera toimii nimittäin sen avulla 🙂

En voi vastustaa söpön värisiä pipoja. Niillä on helppo tuoda väriä kokomustaan tyyliin.

PS. Käy osallistumassa uuteen äidin selviytymispakkaus -arvontaan Instagramissa!

1 Comment

  1. Moni laittaa kännykän taskuun, selän taa jne.?

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.