Uusin sisustushimotus

SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

Paperivalaisimet ovat taas tehneet paluun! Toisaalta, ovathan ne ehdottomasti myös klassikkoja. Suuri, pyöreä paperivalaisin katossa näyttää varmasti aina hyvältä.

Omalla ostoslistallani on pitkään ollut Vitran Akari 10 A. Se on simppelin eletön mutta sopisi kuitenkin boheemiin sisustustyyliinikin täydellisesti.

Muutkin Vitran paperivalaisimet ovat kauniita, samoin &Traditionin Formakami-valaisimet mustilla yksityiskohdilla ja Flosin kummitusmaiset valaisimet. Flosin Gattot ovat tosin plastista hartsia, mutta niissä on selkeät paperivalaisinvibat!

Ikeaankin voi aina luottaa, jos haussa on paperivalaisin. Siellä on aina hyvä valikoima niitä! Ja ihan peruspaperipallokattovarjostimesta tuskin kannattaa maksaa Ikean hintoja korkeampia summia. Maassa tai pöydällä seisovissa sen sijaan voi olla eroja kestävyyden suhteen.

Punainen kattovarjostin Ikea // kattovalaisimet mustilla yksityiskohdilla &Tradition, Finnish Design Shop // pöytävalaisimet Flos, Finnish Design Shop // lattiavalaisin mustilla jaloilla Vitra, Finnish Design Shop // lattiavalaisin Ikea

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.