Arkikuvia

Onnistuin ryssimään arkikuvapostaussarjan alkuunsa, muta lupaan petrata! Siitä hyvästä kasa arkikuvia kotoa:

Olen nykyään maailman huonoin karsimaan tavaroita kotona. Meillä on edelleen jemmattuna kotona lapsen vauvalelujakin, vaikka ne kuuluisivat vähintäänkin varastoon. Leluja pitäisi muutenkin karsia sen perusteella, millä lapsi oikeasti leikkii. Näillä Jaakon vanhoilla ukkeleilla ei ole kauheasti leikitty, mutta välillä ne päätyvät ulos laatikoistaan…

Tuo vanha kuntopyörä on meillä niin kovassa käytössä, että seuraavaksi pitäisi varmaan hankkia joku laadukkaampi. Poljin sillä itsekin sunnuntaina ja se oli itse asiassa ihan hauskaa. Telkkarista joku hyvä sarja tai dokkari pyörimään ja polkemaan.

Lapsi maalasi päivähoidossa niin hienon taideteoksen, että ajattelin hankkia sille ihan kehykset!

Innostuin siskon hyaluronihappopostauksesta niin paljon, että päätin ottaa Eleveniltä saamani The Ordinaryn hyaluronihapposeerumin tehokäyttöön. Käytän sitä iltaisin retinoliseerumin alla.

Minulla on myös smoothie-kausi. Luulen, että blenderi saa seisoskella nyt ihan pysyvästi tiskipöydällä, koska käytän sitä hyvässä lykyssä kahdesti päivässä. Smoothie on niin helppo tapa ympätä ruokavalioon lisäproteiinia ja -kuitua (proteiinijauheet ja vehnäleseet). Vähänkö muuten odotan kotia, jossa on aamiaiskaappi! Ärsyttää kun tiskipöytä on täynnä kaikenlaisia koneita: kaksi kahvinkeitintä, vedenkeitin ja blenderi. Leivänpaahdin ja mehupuristin on ollut pakko jemmata kaappiin. Valkoista tiskiallasta meille ei ehkä enää tule, se on aina ihan järkyttävän likainen vaikka sen olisi juuri pessyt!

Sain Nespressolta taannoin heidän uuden Vertuo-kahvikoneensa, enkä ole malttanut olla lipittämättä kahvia, vaikka periaatteessa olen vähentänyt… uudella koneella saa isompia kuppeja ja kahvin päälle tulee tuollainen ihana crema.

Miltä teidän yöpöydällä näyttää? Minulla on aina aivan kaaos, kun taas Jaakolla ei ole yöpöydällä mitään, paitsi öisin kännykkä. Hamstraan pöydälle kaikkia voiteita, kirjoja, karkkeja, latureita, kynttilöitä ja suihkeita. Sinne eksyy myös välillä leluja (hammaslääkärin peili), kun lapsi kantaa makkariimme viikonloppuisin leluja, jos erehdyn nukkumaan liian pitkään.

Lapsen huoneessa on aina niin kauhea kaaos, etten edes kehdannut ottaa siitä kuvaa. Hiukan repsahtanut kirjahylly saa nyt riittää 😀 En ole ehkä oikein osannut opettaa lasta siivoamaan leluja leikkien jälkeen. Toisaalta en ole itsekään kauhean hyvä siivoamaan jälkiäni, joten hän ottaa malliakin pahimmalta…

IG Stoorini seuraajat ehkä näkivätkin, että aloin tovi sitten ruokkia lintuja. Olin aivan innoissani, kun ensimmäiset tintit saapuivat terassillemme. Nyt niitä lennähtelee päivisin ruokintapaikalla jo monia ja ne uskaltautuvat tuohon aivan ikkunankin viereen. Tosin naapuritontillamme on alkanut massiivinen rakennusoperaatio ja siellä pörisee päivittäin pari kaivinkonetta, mikä lienee karkottanut linnut 🙁

Olisikohan meillä riittävästi kylpyleluja…?

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.