Tänään kannattaa täydentää kosmetiikkavarastot – parhaat ystävänpäiväalet

SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

Ihanaa ystävänpäivää kaikille! Päätin ilahduttaa tänään itse itseäni tekemällä hankinnan, josta olen jo pitkään haaveillut. Olen kaipaillut uutta tuoksua jo pitkään, mutten oikein ole saanut aikaiseksi selvittää, mikä se voisi olla. Tiesin kuitenkin, että löytäisin sen oikean Byredon valikoimista. Niinpä haistelin tänään haistelemasta päästyäni Stockan Byredo-tiskillä eri pulloja ja löysin kuin löysinkin täydellisen tuoksun. Hän on Mojave Ghost ♥ Ihan täydellinen, raikas mutta lämmin tuoksu.

Byredoa saa tilattua netistä esimerkiksi Kicksistä. Kalliihkot Byredo-putelit eivät valitettavasti ole alessa, mutta muita ystävänpäivätarjouksia Kicksistäkin löytyy.

Monissa muissakin kosmekaupoissa on tänään ystävänpäivänä laajat alennusmyynnit, joten jos joku purkki on päässyt loppumaan tai haluat kokeilla uusia tuotteita, kannattaa shoppailla tänään. Keräsin teille listaa eri mestojen aleista!

OLETKAUNIS Ystävänpäiväalet jatkuvat 17. helmikuuta asti. Koko valikoima vähintään 20 prossan alessa! Täältä saa esimerkiksi pa-ras-ta kuivashampoota tummalle tukalle, eli Batistea.

BANGERHEAD Täällä on ystävänpäivän ajan kaikki tuotteet 20 prosentin alessa. 

THE BODY SHOP Niin ikään kaikki 20 % alennuksessa. Ale ja ilmainen toimitus ovat voimassa 17. helmikuuta saakka. Body Shopilla on paljon mahtavia kulttituotteita, kuten ihana hamppukäsivoide.

JOLIE Joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta koko ihana luonnonkosmetiikkavalikoima 20 prossan alella ystävänpäivän ajan. Muista käyttää koodia HONEY!  Täältä  suosittelen  mun lempparimonitoimivoidetta, Bybin Beauty Babe Balmia, joka korjaa kaiken kuivuneista nenänpielistä pakkasenpuremiin ja rohtuneisiin huuliin. 

BEAREL Täällä vähän erikoisempi ale: kaikki vaaleanpunaiset ja punaiset tuotteet 15 prosentin alessa 🙂 Ja Bearelissa siis iso Korea-kosmevalikoima! Yli viiden euron tilauksille saa ilmaisen toimituksen. Tarjous on voimassa 17. helmikuuta saakka. 

1 Comment

  1. Kiitos hyvästä ja informatiivisesta postauksesta. Noita ystävänpäivän alennuskampanjoita on niin paljon joka paikassa, että vaikea pysyä perässä. Flow Cosmeticsilta on kans -20% valikoima tänään. 🙂 En ole ystävänpäivän fani, mutta tarvittaessa kyllä sillä tavalla joustava, että voin tehdä hankintoja etuhintaan. 😉

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.