Superkehuttu kahdenkympin mekko!

SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

Pakko kehua vielä erikseen PikkuSetin jätskimekkoa, jonka ostin Weecosin alesta jokin aika sitten. Mekko oli ekaa kertaa päällä sunnuntaina ristiäisissä ja sai kosolti kehuja! Pikkuinen oli itsekin silminnähden ylpeä suloisesta mekostaan, ja vauhdikkaat leikit serkkupoikien kanssa onnistuivat siinä hyvin.

Minusta hauska mekko sopii niin arkeen kuin juhlaan. Se ei ole liian virallinen vaan just ihana lapselle! Matsku tuntuu mukavalta päällä (95 % orgaanista puuvillaa ja 5 % elastaania) mutta frillahihat tuovat tyyliin kuitenkin juhlavuuttakin.

Mekko kustansi tosiaan Weecosin alessa alle 20 euroa eikä alkuperäinen hintakaan ollut ollenkaan paha (alle 25 e). PikkuSetista tuli heti suosikkimerkkejäni: ihania kuoseja, edulliset hinnat, Öko-Tex 100 -sertifiointi ja ekologiset arvot.

Tekisi mieli ostaa myös bansku- ja lakukuosia…

VALKOINEN LAKUMEKKO // LAKUNEULE // MUSTA FRILLAHIHAINEN PAITA // LAKULEGGINGSIT // VIHREÄ T-PAITA // BANAANIPAITA

En oikeasti tiedä, miten tämä on oppinut poseeraamaan. Itse olen nykyisin harvoin kameran edessä enkä kyllä näyttele voitonmerkkejä 😀

3 Comment

  1. Eikä mikä ihanuus! Miksi, oi miksi koot lähtee vasta 86 😭

  2. Heippa Irene!
    Luin vast’ikään kirjasi Hullu kuin äidiksi tullut. Pidin kirjoitustyylistäsi todella, ja teos oli samaistuttavuudessaan varsin viihdyttävää luettavaa. Yksi asia jäi kuitenkin häiritsemään minua niin paljon, että kirjasta jäi ikävä fiilis, vaikka siinä olikin paljon hyvää asiaa.

    Mainitsit, ettet voi ymmärtää äitejä, jotka haluavat lääkkeettömän synnytyksen. Ikään kuin olisi olemassa ”me tavalliset äidit” ja ”nuo luomusynnytyksen haluavat hihhulit”. Teit siis tavallaan kuilun äitien välille, vaikka se ei luultavasti ollut tarkoituksesi.

    Minä halusin lääkkeettömän synnytyksen, ja minulla on siihen syyni. En voisi olla puolen vuoden takaiseen valintaani tyytyväisempi. Kuitenkaan minulla ei ole tarvetta arvostella toisin valitsevia, ja ymmärrän hyvin sen, että moni haluaa käyttää synnytyksessään lääkkeellistä kivunlievitystä. Joillekin lääketieteelliset toimenpiteet ovat välttämättömiä. Meillä äideillä on kaikilla omat taustamme ja ajatuksemme, joiden perusteella teemme valintoja. Mielestäni on hedelmällisempää arvostaa jokaisen tapaa olla äiti, kuin nostaa oma tapa toisen yläpuolelle. Vedetään, äidit, yhtä köyttä! 🙂

    1. Moikka! Harmi jos sulla jäi huono maku suuhun kirjasta! Ei tosiaan ollut tarkoitus viritellä mitään kuiluja! Kirjassa on käytetty tietynlaista tyyliä, joka kieltämättä voi kuulostaa töksähtävältä. Tämä siitä syystä, ettei kirjaan sovi sellainen disclaimereita vilisevä kirjoitustyyli, jota somessa täytyy usein käyttää, jos haluaa välttää konflikteja. Totta kai yritän ymmärtää äitien erilaisia haaveita ja toiveita synnytyksestä, mutta ehdottomuutta lääkkeettömään synnytykseen en täysin ymmärrä.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.